Vastus teemale \'Barca\'
Ma pole siiski öelnud, et Valdesi asemele kedagi vaja läheks. Väike konkurents on tippneeskonna puhul lihtsalt plussiks. See ei tähenda, et Valdes peaks pingile langema. Valdesi karjäär Barcas oleks äärepealt lõpu saanud van Gaali ajal, õnneks nii siiski ei juhtunud. Ja nüüd culest on kasvanud enda kodulinna lipulaeva puurivaht - ei võiks palju paremini minna ses suhtes. Lisaks on ta edasi arenenud nii füüsiliselt kui ka tehniliselt ja oli suur rõõm näha, Pariisis oli poisist tõepoolest mees kasvanud
Algselt postitas Barcameez
Ma ei usu et keegi Valdesi asemele otsitakse Mees nyyd viimasel ajal eriti heas vormis eriti finaalis oli mees tasemel ainuke nõrkus on see pallipüüdmine õhus ja muidu standard olukorrad aga eks mees noor veel kogemust tal on kyll eks seda tuleb juurde veel ja järgmine hooaeg mängib vee kindlamini väravas
Ma ei usu et keegi Valdesi asemele otsitakse Mees nyyd viimasel ajal eriti heas vormis eriti finaalis oli mees tasemel ainuke nõrkus on see pallipüüdmine õhus ja muidu standard olukorrad aga eks mees noor veel kogemust tal on kyll eks seda tuleb juurde veel ja järgmine hooaeg mängib vee kindlamini väravas
Kommentaar