Nää Rootsi kunn on juba kaks väravat põrutanud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
no sai just mang nahtud. no nii jubedat mangu kui esimesel poolajal naidati, ma ei maletagi...see ikka jaab mitme aasta tagusesse aega. ja pull on see ju et Barca vahetusmangijad olid valjas, ka raudsed algkoosseisu mehed, kuid uhtegi meest Barca B-tiimist polnud ju. koik soodud ebatapsed, keegi pallini ei joua, iga Badalona mees votab meie mehelt palli ara jne.. teisel poolajal asi muutus. hoiti palli. suudeti 2 kolli luua. esimese puhul tegi kova eeltoo Saviola ara. teise puhul oli minu arust Guddy sulus. ja muidugi valjak oli suht oudne- kohati paris pime ja suht konnatiik. muide siin Pureneedel uldse sajab juba nadal aega jarjest.
a veel..mitu korda oli kaos ka valjakul, turvalisuse mottes just, sest noored Badalona poisid kippusid valjakule pilti tegema meie kallite miljonaridega. lopuvile kolades oleks Badalona treener uldse peaaegu vat et pikali joostud fannide pooltCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas snoob Vaata postitustNää Rootsi kunn on juba kaks väravat põrutanudJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas snoob Vaata postitustNää Rootsi kunn on juba kaks väravat põrutanud
Kommentaar
-
Muide, mängu ise küll ei näinud, aga esitus olevat üsna mannetu olnud kogu meeskonnal (v.a. Gudjohnsen). Tea, kas kaotus eelmises liigamängus mõjus eneseusule natuke kehvasti või mida. igatahes ei tundu Barca praegu üldse nii tugev kui enne.
Aga tänage jumalat ikka, et Saviola klubisse jäi. Kui Samuel "Mina pean olema klubi ainus ründaja, muidu jonnin" Eto'o oleks oma tahtmise saanud, sis istukski kogu rünnak praegu rootsi kunni kaelas ning see oleks veel õnnetum
Kommentaar
-
Tugevus
Olles näinud sel hooajal pea kõiki mänge jääb minu arust puudu särtsust. Kui lähed väljakule sisetundega, et me oleme nii head ja võidame niikuinii, siis ei saagi midagi väga ilusat välja tulla. Tabeliseis on muidugi väga hea ju, aga no ühtegi väga ilusat mängu, mida eelmistel hooaegadel mitmeid kordi nägime pole ju ikkagi olnud. See näitab äkki just seda, et ollaksegi väga tugevad.
Veidi teise külje pealt filosofeerides, siis 2 järjestikust tiitlit on teenitult käes, loomulikult on teatud motivatsiooni langus, mis siis võiks näidata, et vaimselt ei olda jah enam nii tugevad.
Tugevus ja nõrkus - kas see oleks siis kokku mingi tasakaal, mis võiks viia tiitlivõiduni või vastupidi, või pole sel üldse mingit tähtsust, eks näe. Minu lobal pole vist ka mingit tähtsust. või äkki, krt seda teab.
Fakt on see, et hooaeg alles alguses, parandamisruumi on ja seda on vaja, tiitlit vist ikka tahetakse. Ja see oli enne hooaja algust selge, et Real ja Valencia on sel aastal tugevamad kui enne ja Barca vastu tahab iga meeskond (olgu see real, badalona või mis iganes) üha enam endast kõik ja enam anda, selle vastu ei saa ju vaielda.Jalgpallihaigla liige
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustlyon on minuteada 5 korda järjest meister
niiet motivatsiooni puudusest vast rääkida ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMuide, mängu ise küll ei näinud, aga esitus olevat üsna mannetu olnud kogu meeskonnal (v.a. Gudjohnsen). Tea, kas kaotus eelmises liigamängus mõjus eneseusule natuke kehvasti või mida. igatahes ei tundu Barca praegu üldse nii tugev kui enne.
Aga tänage jumalat ikka, et Saviola klubisse jäi. Kui Samuel "Mina pean olema klubi ainus ründaja, muidu jonnin" Eto'o oleks oma tahtmise saanud, sis istukski kogu rünnak praegu rootsi kunni kaelas ning see oleks veel õnnetum
A muide, Rijkaard lubas nüüd lõpetada selle rotatsiooni jama ja ikka algkoosseisu välja kujundada. Loodame, et Saviola Guddy asemel ikka algkoosseisu saab :P
Kommentaar
-
Soccerpulses nuud uks tuup paneb BarcaTV hollandikeelseid klippe ules 27.10 BarcaTVCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustSoccerpulses nuud uks tuup paneb BarcaTV hollandikeelseid klippe ules 27.10 BarcaTV
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar