Ma ka pm ei karda. Natuke ikka, et äkki ikka ei võida, siis on väga peppus värk. Aga pm, kui Barca ei võida Werderit, siis on kõik aus värk ja lihtsalt ju ei olda väärt edasipääsu. Aga väljakukkumine oleks siiski minuarust päris suur pauk. Ei ütle, et selle hooaja eesmärk on kindlalt teine CL järjest võtta - alati peaks esmaeemärk olema muarust ikka liiga tiitel. Copa Del Reyd ple ka kaua võitnud, aga see karikas ei kõiguta ka väga vist kedagi. Ühesõnaga loodan ja usun edasipäsu CLis, kui ei tule, olen ülimalt pettunud, aga mis teha. Werderit üldiselt nagu ei karda jeh
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
No Deporiga 1:1 viik. Enam-vähem võib rahule tulemusega jääda. Deporil olid isegi ohtlikumad võimalused, kuid õnneks oli neil sihik paigast ära.
No üldiselt oli Barca poolt kesine mäng, eriti esimese poolaja esimesed 35 minutit.
Peale Ronaldinho penalti realiseerimist nagu midagi hakkas toimuma.
Teine poolaeg oli kraadivõrra parem. Hakkasid isegi mingid võimalused tekkima, aga õnnetuseks sai mõni Depori kaitsja jala tavaliselt vahele. Kõige rohkem ajas see närvi, et Iniesta mängib väga heale löögipositsioonile, kuid vend mängib ikka edasi ja edasi ja lõpuks kaotab palli. No Deporile antud penaltist pole üldsegi mõtet rääkida. No ega midagi imestada ka pole, kui kohtunikuks on selline persepea nagu Medina Cantalejo, aga noh, vahet pole.
Kommentaar
-
Muide mulle jäi silma, et Barca kaitseliin ei suutnud võita Arizmendi ja Riki vastu pea ühtegi peapalli. Kogu meeskond oli lisaks veel väga närviline ning Thuram oli paaril korral punasele kaardile väga lähedal. Deco tõmbles ja tõukles pea kõigiga jne jne.
Kas kahe aastase võidukäigu järel hakkab pohmell tulema?
Kommentaar
-
Einoh, eks natuke närvilisus on, et CLis ei saa edasi, aga loodan, et CLis saadakse ikka edasi alagrupist, siis läheb asi rahulikumaks.
Aga minu arust on kõige tähtsam liigavõit. CLi nii kui nii ei võida 2 korda järjest, aga loota võib. UEFA cupi võit oleks samuti tore.
Kommentaar
-
Tõepoolest, Barca seda mängu küll ei domineerinud, pigem Deppor. Üldkokkuvõttes 1-1 oli suht aus tulemus. Barca tunneb kindlasti Eto`ost sitax puudust, eile muidugi puudusid mõned põhitegijad veel, aga ikkagi. Ronaldinho peaks ka kunagi nüüd üles ärkama. Kuigi tegelikult viimastes mägnudes on ta ennast tõsisemalt liigutama hakanud, üritab isegi kaitset mängida ja värki, aga seda magicut jääb vajakka ikka ründes kõvasti. ÜLdiselt olen ma juba suht mures Barca vormi pärast, aga paanikaks ple põhjust veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustTõepoolest, Barca seda mängu küll ei domineerinud, pigem Deppor. Üldkokkuvõttes 1-1 oli suht aus tulemus. Barca tunneb kindlasti Eto`ost sitax puudust, eile muidugi puudusid mõned põhitegijad veel, aga ikkagi. Ronaldinho peaks ka kunagi nüüd üles ärkama. Kuigi tegelikult viimastes mägnudes on ta ennast tõsisemalt liigutama hakanud, üritab isegi kaitset mängida ja värki, aga seda magicut jääb vajakka ikka ründes kõvasti. ÜLdiselt olen ma juba suht mures Barca vormi pärast, aga paanikaks ple põhjust veel.
Kommentaar
-
Ma mäletan seda viigiväravale eelnenud momenti väga hästi. Giuly oli paremal äärel, pidi lihtsalt hoidma nats palli või lihtsa söödu vabale mängijale andma, aga sittus mingi nõrga poolsöödu täpselt vastasele ja ma hakkasin teleka ees sõimama, et mida tutti sa teed jobu Ja kohe tuli koll otsa ROnny oleks ka muidugi pidanud tagasi töötama, aga samas Gio või mõni poolik ka ei takistanud sittagi, ainult sörkisid Essienil ees pm
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNo minu arvates polnud Giuly kunagi Malouda jms vendade tasemel
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar