Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mehed kes Sofias hakkavad lammutama: Valdés, Jorquera, Iniesta, Ronaldinho, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Márquez, Ezquerro, Giuly, Oleguer, Xavi, Thuram, Motta, Zambrotta, Gio, Deco.
Pakuks välja sellise algkoosseisu:
-----------Gudjohnsen----------
--Ronnie-----------------Giuly---
-----Xavi-------------Deco------
------------Edmilson-------------
Sylvinho-Puyol-Marquez-Zambrotta
Pigem alustab Gio vasakul kaitses...CL-s eelistab Rijkaard just teda.
Ning raske uskuda, et Iniesta pole põhis..
Kuna Gio mängis Mallorca vastu la ligas siis Rijkaardi rotatsioonisüsteemi järgi peaks nüüd Sylvinho mängima aga tõsi ta on, et Gio saab CL rohkem mänguaega. Iniesta-Xaviga sama lugu.
Tore.
Viimases voorus siis otsustav kohtumine Werderiga. Kodus on veel mäng kah, nii et mina arvan, et võit tuleb ära. Suht põnev saab olema.
Eriti suured tänud viasatile, kes tänast mängu ei näidanud. Kari uroode.
Mina nägin küll viasat sport 3 pealt mängu, igatahes tuli see, mis tulema pidi. Asi on vähemalt enda teha, selles mõttes, et kodus võita ja korras. Selge on see, et tegemist on hooaja mõttes väga tähtsa mänguga st. vigastuste kriis saab knock-out phase'iks läbi juhul kui edasi saadakse.
Mina nägin küll viasat sport 3 pealt mängu, igatahes tuli see, mis tulema pidi. Asi on vähemalt enda teha, selles mõttes, et kodus võita ja korras. Selge on see, et tegemist on hooaja mõttes väga tähtsa mänguga st. vigastuste kriis saab knock-out phase'iks läbi juhul kui edasi saadakse.
mina nägin viasat sport 3-e pealt näiteks Chelski mängu. Samas mul on päevad ka
ootoot, mina just lõpetasin viasati pealt mängu vaatamise.
Mängu kohta ka, tore, et väikesed klubid ka saavad CLi põhiturniirile, aga tänane mäng oli ikka kuradima igav. Vaevalt, et keegi meie omadest üldse naha märjaks sai. Kerge treening rasketele mängudele vahelduseks.
mina nägin viasat sport 3-e pealt näiteks Chelski mängu. Samas mul on päevad ka
tõesti sul on päevad.
Viasat sport 2 näitas Werderi mängu ja Viasat Sport 3 näitas Barca mängu. Nagu klassikud ütlevad: Meil siin linnas oli niipidi igatahes. Provintsi kohta ei oska muidugi midagi öelda.
tõesti sul on päevad.
Viasat sport 2 näitas Werderi mängu ja Viasat Sport 3 näitas Barca mängu. Nagu klassikud ütlevad: Meil siin linnas oli niipidi igatahes. Provintsi kohta ei oska muidugi midagi öelda.
Kommentaar