mõnes mõttes on Barcast ja Barca fännidest kahju, kuigi ise olen Real Madridi poolt. Nimelt isegi kui Barca peaks võitma, jääb neile jube plekk külge. Loomulikult on süüdi Leo Messi ise. Oleks siis suluseisust värav vms, aga selline käega värav...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmõnes mõttes on Barcast ja Barca fännidest kahju, kuigi ise olen Real Madridi poolt. Nimelt isegi kui Barca peaks võitma, jääb neile jube plekk külge. Loomulikult on süüdi Leo Messi ise. Oleks siis suluseisust värav vms, aga selline käega värav...Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmõnes mõttes on Barcast ja Barca fännidest kahju, kuigi ise olen Real Madridi poolt. Nimelt isegi kui Barca peaks võitma, jääb neile jube plekk külge. Loomulikult on süüdi Leo Messi ise. Oleks siis suluseisust värav vms, aga selline käega värav...
Kommentaar
-
Algselt postitas Neth Vaata postitustMõttetu halamine, kui Barca võidab tiitli see hooaeg, siis tuleb see teenitult - üks värav ei mängi siin mingit rolli. Nii et mine määri oma plekke kusagile mujale.
Kommentaar
-
Algselt postitas sayonara Vaata postitustoot....aga kui käega värav on selgelt....kas siis on võimalik, et hiljem nagu värav tühistatakse vms.....a la nagu nad tagantjärele kaartide karistusi leevendavad??? Kahjuks ei näe mängu ega väravat...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMitu aastat tal kokaiiniravini on jäänud?
Kommentaar
-
Algselt postitas 2cool4school Vaata postitustKäsi või mitte aga ega real seda karikat nüüd ka ei vääri.
Tõesti Real ei alustanud hooaega hästi, kuid mida edasi, seda paremaks on mäng läinud. Mida ei saa, aga Barca kohta õelda.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar