Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jah kahjux tuli Villarealilt kaotus . Ja see et mäng kaotati üle-minutitel nooo krt .
Barca eest lõi värva Patrick Kluivert (72), Villareali eest Romero Jose Mari (40) ja Sonny Anderson (90). Järgmine mäng on Barca\'l kodus 30.11, siis mängitakse Valladolid\'ga, see mäng tuleb kindlalt võita.
Nagu näha baseerub Baeca hetkel 5.-6. kohal, hullu pole, sest 3. koht onh täitsa püütav, hea õnne korral ka liidripositsioon kindlasti, kuid seljataha küll ei tasu vaadata.
Neth sa tõsiselt alahindad Hispaania liiga taset. Võtame näiteks tabeli lõpuosast sellised klubid nagu Real Sociedad ja Celta. Kui juba nii tugevad klubid on lõpuosas siis see juba näitab midagi. Aga jah, loodame et Barca suudab ennast ikka ülessepoole võidelda.
Ei alahinda ma midagi Hispaania Liigat, tean väga hästi, et tegu on tugevaima liigaga(koos Itaalia Liigaga) maailmas, aga kui sa vaatad kodaniku ek profiili ja näed, mis meeskonna logo seal on(Real Madriid), siis mõistad, mix ma sellise postituse tegin. Tema postituse näol, polnud tegu mitte objektiivse hinnanguga, vaid kõige lihtsamal moel Barca halvustamisega.
Originally posted by Neth
Ei alahinda ma midagi Hispaania Liigat, tean väga hästi, et tegu on tugevaima liigaga(koos Itaalia Liigaga) maailmas, aga kui sa vaatad kodaniku ek profiili ja näed, mis meeskonna logo seal on(Real Madriid), siis mõistad, mix ma sellise postituse tegin. Tema postituse näol, polnud tegu mitte objektiivse hinnanguga, vaid kõige lihtsamal moel Barca halvustamisega.
.Teel treeningule olnud FC Barcelona ründaja Javier Saviola sattus maanteeröövi ohvriks. Argentiinlase auto suruti kahe teise sõiduki poolt tee äärde ja mängija oli sunnitud loobuma väärtasjadest. Mängija intsidendis viga ei saanud ja teavitanud juhtunust politseid, liitus Barca trenniga.
Põrguliste kari seal hispaanias, krt maha lüüa sellised kaagid või siis Eestisse Murru vanglasse saata. Närvidele käib kui inimest röövitakse.
Kommentaar