Hmm, lugesin kusagilt välismaa foorumist. Keegi väitis seal, et Getafel on staadiumi mõõtmed palju väiksemad kui ntx Nou Campil. Nüüd aga wikipeadiast järele vaadates näen, et staadionid oleks kui sama suured. Ju keegi ajas midagi väga sassi ja mina uskusin tema väidet.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis koosseis oli?
Kuidas kodanik Thierry "Must Sitt" Henry ka mänginud on?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis koosseis oli?
Kuidas kodanik Thierry "Must Sitt" Henry ka mänginud on?
A meil vist tuleks siiski oodata treeneri vahetust. see, et selline meeskond ei suuda võõrsil võita on ikka treeneri taktikaliste teadmiste puudujääk. meestel puudub mingigi loogiline liikumine rünnakul, korduvalt situatsioonid, kus üks mängija seisab palliga ja tahab sööta, a vot pole kellelegi söötaFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Kas nüüd hea ost, aga oma 10 mänguga on 5 kolli suutnud lüüa.
Aga sitad tulemused pole tema taga, vaid üldiselt terve meeskonna ja treeneri. Mulle lihtsalt ei mahu pähe, kuda võõrsil sääkesteks torbikuteks muututakse.
-edit- Ja mis "Must Sitt" Nahavärvile viitad? Kao siis Laziot fännama, mis sa ASiga jamad.
Kommentaar
-
"Must Sitt" on lugupeetud Hispaani koondise treeneri hüüdnimi teie ründajale...Ma lihtsalt mõltlesin, et kuna ta nüüd Hispaanias siis mainin ära...
Üldiselt on igas tippklubis omad neegrid ja sinna ei saa me keegi midagi parata...Ja ega Roma miskine erand pole neegrite suhtes.
Kommentaar
-
Frankie peaks fantaasiarikkamalt taktikalahendustele mõtlema. Kui regulaarsete vahetusmeestena kasutada vaid Bojanit, Giovanit ja Gudjohnsenit, siis on vastastel selge pilt enne teise poolaja algust, mis toimuma hakkab.
Vigastused segavad ka ja ma kujutan ette, et Ezquerro kasutamine viimase võimalusena veel praegu kõne alla ei tule.
Oh, ja jagades Rijkaardile plusspunkte, siis tasub ära mainida Puyoli kasutamine RB-na, voh kus tuli särtsu ja elu rünnakusse. Hea töö!
Kommentaar
-
homme siis Copa del Rey raames 1/16 finaal Segunda B klubi Alcoyano vastu. Barca koosseis mänguks on: Valdés, Jorquera, Oleguer, Sylvinho, Puyol, Thuram, Márquez, Abidal, Touré Yaya, Xavi, Iniesta, Marc Crosas, Gudjohnsen, Bojan, Giovani ja Henry.
Tagasi on siis Marquez ja Marc Crosas. Milito, Messi ja Ronaldinho sõitsid juba teisele mandrile. Lisaks on puudu Ezquerro ja üleeile punase saanud Zambrotta. kusjuures kas ma olen õigesti aru saanud, et Zambrotta kannab oma karistuse selle mänguga ära ja kõik? siis tuli see punane küll suht heal ajalCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkusjuures kas ma olen õigesti aru saanud, et Zambrotta kannab oma karistuse selle mänguga ära ja kõik? siis tuli see punane küll suht heal ajal
Oled õieti aru saanud
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustOioi, kui te saaksite peksa...Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar