Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mängu näeb väga hästi, näiteks GolTV-lt. Ja ma arvan, et kaotusest on asi kaugel . Etoˇo on päris hea siiani olnud. Messit võetakse jälle kahe mehega ja Iniesta on jälle vastastele peksupoisiks. Esimene poolaeg küll sellehooaja Nou Campi mängudega võrreldes veits kahvatu, aga loodetavasti teine poolaeg asi paraneb.
2-1 siis lõpp skoor.Väravad barca poolelt ronaldinholt(pen) ja Xavilt.Hea oli jälle näha etod, kellelt siis minu arvates väga hea esitus.Oli ees väga aktiivne ja käis tihedalt peale kaitsjatele ning füüsiline vorm on ka igati korras.Deco mängis ka normaalselt natuke roostes oli aga to arusaadav.Ronaldinho mängis ka väga hästi oli sammuti aktiivne platisil ja võitles palli pärast:P Kui mängust siis 3p tulid raskelt kuid siiski teenitult.
Valencia mänguks kohale sõidavad siis:Valdés, Jorquera, Puyol, Márquez, Abidal, Zambrotta, Sylvinho, Milito, Xavi, Iniesta, Touré Yaya, Gudjohnsen, Deco, Ronaldinho, Eto'o, Bojan, Giovani and Messi.
Välja jäävad vigastuste tõttu henry oleguer ja ezquerro ning puhkust saab thruram .
Väga tähtis mäng täna siis just enne classicot,läheb raskeks,sest ma arvan et valencia võtab jalad kõhu alt välja selliseks mänguks kodupubliku eest...
Täpselt. See on tüüpiline, et selliseks 2 gigandi vaheliseks mänguks võtab sitemas hoos olev meeskond ikkagi ennast kokku ja ei tule kerge mäng kudagi moodi. Valencia on küll eriti pask olnud see hooaeg, aga mai usu, et tuleb mingi 0-3 nagu Bilbaoga 2 nädalat tagasi.
tähtis mäng ja Valencia poolel puudu selline nimekiri- Hildebrand, Villa, Albiol, Alexis, Caneira, Angulo, Gavilán ja Edu. ehk see teeb asja lihtsamaks? teerulli muidugi ei oota, võõrsilmäng siiski
üldiselt päris jahmatamapanevad hinnad on. miinimum mis tuleb maksta siis on 73 eurot, kusagil taevaavarustes siis arvatavasti istekoht ja omasilmaga näed täpikesi näiteks
Kommentaar