Algselt postitas Cule
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Hetkel siis Villarreali vastu poolajal seis 0:0. Mängu väga hästi ei näe, aga tundub et siiamaani on Villarrealil veits paremad võimalused olnud ja nende rünnakud meie omadega veits teravamad.
Algkoosseis oli siis: Valdes,Sylvinho,Milito,Thuram,Zambrotta,Marquez,Xa vi,Deco,Iniesta,Dos Santos,Henry
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitusthttp://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=561231
Dream on! Ma ei tea mis summa see peaks olema, et Puyoli Barcelonast kätte saaks.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNo, kuna tegu on ikkagi kapteniga, siis on see jah suht loogiline, et teda ei saada kätte ja tal on tiimis kõik korras. Aga kui hakata mõtlema, et kui oleks tegu mingi tavalise kaitsjaga, kes poleks vast nii tuntud, kuid omaks mänguliselt samat taset, siis oleks hind kuskil 10 miljonit naela äkki?
-edit- A üldiselt suht mõttetu on neid uudised tõsiselt võtta. Viimase kuu jooksul on igast paska sealt goal.com-ist läbi käind.
Näiteks:
Messi to Napoli
Ronaldinho to Newcastle
Iker to Tottenham
Iniesta to Chelsea
Ramos to Milan
Ühesõnaga mõeldakse asju lihtsalt välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustAga miks jumala pärast siis Pepe eest Real 30 miljonit välja käis?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMeeste vanusevahe on viis aastat ja 30 miljonit olid eurodes. Muidugi panime portugallase alla päris suure summa raha, võib-olla maksime isegi natukene liigapalju, aga mis tehtud, see tehtud. Hea ost kokkuvõttes ikkagi minu arust. Kindlasti ei oleks minu pakutu summa Puyoli eest õige, aga mina hindaksin selle mehe sinna kanti.
Kommentaar
-
Algselt postitas trip24 Vaata postitustJälle pole Ronaldinhot väljakul. Miks teda üldse väljakule ei panda?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar