No kuulge, Real oli ikka Dets-Veb teist kõvasti üle, aga praegu on mõlemad kehvad, tegelikult Villarealil on ka veel arenguruumi vähekene.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustNo kuulge, Real oli ikka Dets-Veb teist kõvasti üle, aga praegu on mõlemad kehvad, tegelikult Villarealil on ka veel arenguruumi vähekene.
Kommentaar
-
Algselt postitas froodo14 Vaata postitustsee aasta v6ib jh hispaania liigas midagi huvitavat olla kuna barca ei v6imutse seal
Kommentaar
-
Algselt postitas froodo14 Vaata postitustsee aasta v6ib jh hispaania liigas midagi huvitavat olla kuna barca ei v6imutse sealjust retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barcameez Vaata postitustBarca kehva vormi tulemus taha jääb ka see kindlasti ,et Barcal on La Liga tiimidest kõige rohkem vigastusi ja mehi väljas olnud....See aasta on ikka suur vigastustepõud..
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=618433Algselt postitas Cule Vaata postitustNjaa, aga üks aasta oli ka samasugune põud(04/05 aasta vist) ja siis tuli tiitel ilusti ära.just retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Stabiilsus???
Parandage mind kui ma eksin, aga kas mitte hooaeg 05/06 püsis barca la ligas 15 mängu jutti kaotuseta ja lammutas suht hoolega, ning minu mälu ütleb et tol hooajal pandi la liga 12 punnise vahega kinni (mis pole üldse paha) ning lisaks võideti ka Champions league.......Mes que un club!
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustvaatasin just üht Barca ja Sevilla vahelist mängu ning taipasin, et see 18-aastane Bojan on ju päris hea mängumees või mis? :O
pole ennem nagu talle suuremat tähelepanu pööranud.
Debüüdi klubi eest tegi 16 aastaselt ja peaks olema barca kõigi aegade noorim väravalööja. Minu arust kutsuti ta mingi hetk mingiks sõprusmänguks hispaania koondisse ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas biist Vaata postitustsuht loogiline iseenesest või mis ? Ega muidu mehed 17-aastaselt pidevalt mänguaega barca suuruses klubis ju ei saa.
Debüüdi klubi eest tegi 16 aastaselt ja peaks olema barca kõigi aegade noorim väravalööja. Minu arust kutsuti ta mingi hetk mingiks sõprusmänguks hispaania koondisse ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar