Goalis siis väga huvitav jutt Dinhost..,kes muide valencia vastu ei mängi kuid kaasa sõidab..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Barcameez Vaata postitustGoalis siis väga huvitav jutt Dinhost..,kes muide valencia vastu ei mängi kuid kaasa sõidab..
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=627524
Ta vahepeal sai nagu ree peale tagasi ning viitsis juba natuke joosta ka - mina ütlen, et kõik on korras enam-vähem - natuke puhkust ja korralik vundament alla laduda ning dinho on tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustvaatasin just üht Barca ja Sevilla vahelist mängu ning taipasin, et see 18-aastane Bojan on ju päris hea mängumees või mis? :O
pole ennem nagu talle suuremat tähelepanu pööranud.
Kommentaar
-
Algselt postitas tarmuhha Vaata postitustviimase mängu eest said kiidusõnu vaid bojan ja iniesta. iniesta on ka muidugi imemees, jõudis mängida rünnakul kuni edmilsoni vahetuseni, pärast seda poolkaitses ning kui milito eemaldati oli mõned minutid ka keskkaitses...
Kommentaar
-
Esimene poolaeg läbi,Barca 0-2 taga,seis ei ole palju lubav.Valencia oma võimalused ilusasti ära kasutand ,mida ei saa Barca kohta öelda.Igatahes mina tooks Henry mängu ,sest prantslane meie viimane võimalus ning muidugi ,et meeskond oma mängu tõstaks.Loodame ,et teine poolaeg lööme 2 kolli ja pääseme finaali!!!!!!!!!!!!!
Kommentaar
-
Masendav.Ma hakkan juba vaikselt uskuma seda kellegi signatuuris olnud ütlust, et a la "barca kaitsjad teenivad kuus eesti riigeelarve, aga mängivad nagu teet allas vms".Muidugi ei saa kõike kaitse süüks ajada,rünne oli eriti esimesel poolajal väga hambutu.Tundub, et barcast on saanud ühe mehe meeskond...
Kommentaar
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustMasendav.Ma hakkan juba vaikselt uskuma seda kellegi signatuuris olnud ütlust, et a la "barca kaitsjad teenivad kuus eesti riigeelarve, aga mängivad nagu teet allas vms".Muidugi ei saa kõike kaitse süüks ajada,rünne oli eriti esimesel poolajal väga hambutu.Tundub, et barcast on saanud ühe mehe meeskond...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar