vaatasin seda viimast Barca mängu Schalke vastu kus Giovani sisse toodi...jaah...liiga noor on veel ja vääääga palju õppida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Valencia tuli küll vist täna Nou Campile munni nägema. Nii loiult ja tujutult ikka annab mängida. Einoh, mul pole muidu ise selle vastu midagi. Kuigi mängus löödi 6 väravat oli ikkagi kuidagi igav kohtumine. Bojan on muidu omar.
Järgmine nädal siis El Classico. Mul poleks midagi selle vastu, kui kohtumine lõppeks sama tulemusega nagu täna
Kommentaar
-
no mis siis nüüd valenciaga tehti... mõne neist väravast võinuks ju manule lüüa, aga vähemalt näidatakse, et see meeskonda ikka suudab väravaid lüüa.FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Suurepärane mäng nõrga Valencia vastu.Vähemalt nägime palju väravad ning Henrylt ka ülepika aja hea mäng...Loodame sama mängu näha ka El classico vastu.Kahju ,et siis Eto ja Deco kaartidega välja jäävad,oleks võind mehed ikkagi ju ilma kaartideta lõpetada mängu.Igatahes jään ootama El Ćlassicot sellel kolmapäeval ning loodan sama esitlust nagu täna Reali vastu
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustKeskkaitsja ikka.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustajee, minu pask. ajasin siin kellegi teisega sassi
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustJuhtub. Aga üldiselt oleks ta päris hea ost muarust. Nii palju, kui näinud (vähe) ja kuulnud olen. Pikk, füüsiliselt tugev, väga hea peaga mängija, üsnagi tehniline ja penalteid lööb ka Racingu eest. Pealegi üsna noor - 24. Standardolukordades üliohtlik ikka. Selline partner oleks Puyolile või G.Militole õige, sest nad täiendaksid üksteist. Viimased koos platsil olles, on liiiiiiga sarnased ja nii see kaitse lekib."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar