Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ja see jutt, et Pep hakkab meeskonda tema ümber ehitama...ei usu eriti. Pigem on mees öelnud, et Henry jääb meeskonda ning see hooaeg mängitatakse teda õigel positsioonil ehk tipuründajana siis, mitte seal vasakul äärel.
Eto'o -> Podolski
Deco -> Diego
Ronaldinho -> van der Vaart
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Päris palju juttu on Adebayorist praegu Etoo asendajana.Mees, aga läheks maksma üle 30 miljoni, mis on kindlasti liiga palju minu meelest.Ja ausalt õeldes ei usu, et ta sobiks tiimi ka.
Minu arvates ka ,et Adebayor üsna kallis.Eto kindlasti parem ründaja.Lihtsalt vigastused on segand ning ma usun kui ta suudab vigastuste vaba olla nagu kaks esimeset hooaega siis väravate löömisega ei tohiks probleeme ollaAga need vigastused kaks hooaega juba tervel barca tiimil küljes olnud loodame ,et saame nendest lahti...:
Kommentaar