Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Barca poolt täielik üleolek keskväljal, ilus. kui realiseerimine jääb vajaka, skoor oleks võinud suuremgi olla. muidu mängupildiga mina jäin üldjuhul rahule.
edit: jah, pennu oli küll kaheldav kuid Barca poolehoidjana seda ma ei näe kas oli valesti antud, ikka õige!
Realiseerimine vast ei jäägi vajaka aga just selliste toredamate võimaluste loomine jääb puudu. Mingid Keita 50 meetri pealt löödud ülepuusa löögid kedagi seent toksima ei pane.
Tegelikult polnudki väga roosiline mäng, muidugi keskväljal ollakse absoluutselt kõigist üle, lust samas vaadata, kuidas vastased jooksevad nagu peata kanad
Teravusest jääb kasti ääres puudu, aga noh, võit tuli vähemalt ja suhteliselt veenev. Sporting olid nagu laibad.
Suht kahju on sellest,et Pep muidu Yayat ja Bojanit ei tundu usaldavat.Mõlemad sümpaatsed mängijad minu meelest.Ei ütleks küll,et Keita Yayast või Henry Bojanist parem oleks.Aga hooaeg ees pikk ka niiet arvatavasti saavad kõik mainitud mängijad korralikult mänguaega.
Huvitav jah, et Pedro on saanud rohkem mänguaega, kui Bojan. Guardiola muide mainis ise suvel ühes intervjuus, et hakkab Bojani ja Messi ümber meeskonda ehitama.
Kommentaar