Tahaks ju loota ;p, aga jah väga hea et saime võidu kuna Barca oli ikka hiljem kõvasti üle.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustnüüd ehk sai Barca õige hoo hooajaks sisse...ehk?
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustSiis kui mina veel vutti jälgisin, siis tegi Barka ainult söötu, löögid puudusid, ei taha uskuda, et nüüd nii palju löövad, aga ega ma ei tea midagi ...Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustNo mängupildi poolest on jah mitmendat mängu juba hea hoog sees, aga võiks nüüd lõpuks kolle ka taguma hakata normaalselt. Eile oli pealelöökide arv mingi 41-5? Midagi sinna kanti.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustSiis kui mina veel vutti jälgisin, siis tegi Barka ainult söötu, löögid puudusid, ei taha uskuda, et nüüd nii palju löövad, aga ega ma ei tea midagi ...
Aga üldiselt jah, headel löögipositsioonidel otsitakse ikka söötu...
Kommentaar
-
Algselt postitas Barcameez Vaata postitustTäna siis Champions League ja Barcat võõrustab täna siis Shaktar 3p peaks üsnagi kindel olema aga võõrsi mängud on viimasel ajal kõike muud kui kerged olnud..The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustMessilt ülimõnus värav 90+4
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar