Barca C alagruppi liider 6p.Loodame et asi jääbki nii Messilt muidugi super värav lõpus ning sööt xavi poolt oli ka ikka heam Etol oli ka supervõimalus aga ei tea kuidas ta nii mööda lõi:S Kui mängust siis Shakhtar mängis väga hästi ning suutsis üsnagi hästi Barca mängu lõhkuda.Õnne pooleks tuli võit ära Etol oli ka muidugi super võimalus aga ei tea kuidas ta nii mööda lõi:S Jääme ootama nüüd siis La Liga kohtumist Atletcio Madridiga ,mis saab väga huvitav mäng olema. Loodame,et barca siis nii hilja peale ei jäta seda mängu nagu kaks viimast ning 3p ära nopib...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustOt, mis toimus selle Fair Playga??
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustOt, mis toimus selle Fair Playga??
Kõige rohkem hämmastab, et treener, ega meeskond pole vabandanud, nagu midagi poleks juhtunud, ma ütleks selle kohapealt masendav, tõsiselt masendav, mul ei ole barca vastu midagi, aga see juhtum, on ikka piinlik barca poolt vaatatuna.Rahulik asjaarmastaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustSellepärast läksid nood plõksima ka peale viigiväravat vä?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Ma pole mängu ja situatsiooni näinud, aga tavaliselt peale 85ndat minutit ning Shakhtari 1:0 eduseisus kipub üsna tihti mängijatel midagi viga olema ning sellest tulenevalt murul püherdama. Ja minu arust ei ole see nüüd just teab mis haruldus, et kaotusseisus olev meeskond ei lähe selle komejandiga kaasa, vaid mängib edasi..........Mes que un club!
Kommentaar
-
Algselt postitas isspro10 Vaata postitustSelline teema, et Shaktari mängijad lõid palli auti, kui üks mängija oli pikali maas, barcalased, aga 0-1 kaotusseisus olles tegid midagi vägagi häbiväärset ja ei mänginud palli tagasi, selle asemel, läksid väravale ja lõid värava.
Kõige rohkem hämmastab, et treener, ega meeskond pole vabandanud, nagu midagi poleks juhtunud, ma ütleks selle kohapealt masendav, tõsiselt masendav, mul ei ole barca vastu midagi, aga see juhtum, on ikka piinlik barca poolt vaatatuna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar