nüüdsest ei luba BARCA enam ühtegi kaotust ega viiki endale , ma luban !
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Kõige sitem mäng, mida ma Barcalt see hooaeg olen näinud. Nii palju praaki ei tee isegi Eesti koondis. Söödumäng oli lihtsalt kohutav. Messi ja Eto'o olid enda kohta sitad. Eto'o ei oska enam üldse oma võimalusi ära lüüa, masendav lihtsalt. Kaitseliin võiks kah ennast põlema panna eesotsas Marqueziga. TRAAA
Aga muretsemieks pole põhjust, 4 punni veel edu
Kommentaar
-
languskõver. pakun et järgmine nädalavahetus saab otsustavaks. sams miskipärast on meie kallid La Liga oponendeid just meie vastu head mängu näitamas ja Real Madridi jaoks neil enam miskipärast püssirohtu pole. saab näha mis Atletico nende vastu suudab
Iniesta ehk jõuab ka juba tagasi. Xavi oli täna ikka väga varjus. Guddy ju pole eriti see mees ka kes talle keskväljal partneriks sobiksCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustlanguskõver. pakun et järgmine nädalavahetus saab otsustavaks. sams miskipärast on meie kallid La Liga oponendeid just meie vastu head mängu näitamas ja Real Madridi jaoks neil enam miskipärast püssirohtu pole. saab näha mis Atletico nende vastu suudab
Iniesta ehk jõuab ka juba tagasi.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas cocoon Vaata postitustTürademaa Vägisi tuleb 06/07 hooaeg meelde.
Oleks võinud kariibimere piraate kanal 2-st vaadata parem kui neid peata kanasid seal kaitseliinis. Õhtu rikutudAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustRäägitakse , et Pep lastakse lahti homme ?!Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Atletico Madrid - Barcelona 4-3 ::: highlights
http://www.videoplayer.hu/videos/play/324476
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustTavaliselt need Hispaania reporterid hoiavad ikka kauem mehi kinni, huvitav ...Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitusttapvalt huvitavAlgselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar