Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Originally posted by Robinho
Seda tõestab ka selle fänni käitumine (näitab muideks väga hästi ära Kataloonlaste mõistuse, või noh selle puudumise).
küündimatu on seostada Jimmy Jumpi ( vt. www.jimmyjump.com ) vägitegusid Barca fännidega... kutt tegi seda lihtsalt sellepärast, et tähelepanu saada ja asi huvitavamaks teha ja kusjuures minu arust seekordne temp oli tal läbi aegade õnnestunumaid
kas keegi oskab öelda kuhu läheb overmars mängima,olen tema fänn väga pikka aega olnud aga nyyd ei teagi tema tegemistest midagi.
nagu näha ei taha Overmarsi Barca ega ka keegi teine, vb ehk mõni Inglise nõrgem klubi. Barca teatas, et ei vajata enam Kluiverti, Reizigeri, Cocu ja Overmarsi teeneid. Reiziger ja Cocu on juba uutes klubides. Kluiverti uus klubi hakkab ka vaikselt selguma, aga nagu juba öeldud, Overmarsi ei taha keegi!
kas keegi oskab öelda kuhu läheb overmars mängima,olen tema fänn väga pikka aega olnud aga nyyd ei teagi tema tegemistest midagi.
nagu näha ei taha Overmarsi Barca ega ka keegi teine, vb ehk mõni Inglise nõrgem klubi. Barca teatas, et ei vajata enam Kluiverti, Reizigeri, Cocu ja Overmarsi teeneid. Reiziger ja Cocu on juba uutes klubides. Kluiverti uus klubi hakkab ka vaikselt selguma, aga nagu juba öeldud, Overmarsi ei taha keegi!
Ma ei saa aru miks, Overmars on minu jaoks ikka veel üks parimaid hollandi mängijaid.
Kommentaar