Kusjuures see oli üks haarvamaid ja positiivsemaid finaale, mis mulle hetkel isegi meenub. Olin Lostis ilmselt kõige vaiksem Barca poolt olnu sest ma niimoodi salaja olin.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Ilus. ManU imeb. Messi omas. Kiku nuttis.
..tegelt oleks pidanud Totti seda karikat tõstma see aasta...
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKusjuures see oli üks haarvamaid ja positiivsemaid finaale, mis mulle hetkel isegi meenub. Olin Lostis ilmselt kõige vaiksem Barca poolt olnu sest ma niimoodi salaja olin.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Taseme vahe unelmate finaalis oli sel korral meeletu. Sir Alex tegi saatusliku vea, üritades Blaugranat nende enda trumpidega (ehk siis ilusat jalgpalli mängides) üle mängida. Kataloonia punt kui kord on olnud tänavu sedavõrd majesteetlikus vormis, et parim meetod selle peatamiseks oleks olnud just Chel$ki esituses nähtud kilpkonna süsteem. Kuid sellest ei saa üle ega ümber, et sel hooajal nähtud Barça trükitakse ajalooraamatutesse, kui üks parimaid vutimeeskondi läbi aegade.
Kommentaar
-
Super, et Eto'o hoidis seda kolli selliseks hetkeks !
Barca kaitse oli täna hoolimata oma hõredusest world class, eesotsast Pique ja Puyoliga ! Messi tipuründajana löödud koll tõestas taas kui mitmekülgne ta on ning see aasta peaks siis kindlalt olema FIFA aasta jalgpalluri tiitel tema käes. Trebble sai ka vormistatud ja üldse oli tänane mäng nii SUPERSUPERSUPER! FC BARCELONA !
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustPepi töö selle meeskonnaga on ikka hämmastav..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar