Barca hoiab silma peal Ashley Youngil ning on valmis tegema talle pakkumise. Huvitav oleks näha kuidas Young Barcas hakkama saab
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustBarca hoiab silma peal Ashley Youngil ning on valmis tegema talle pakkumise. Huvitav oleks näha kuidas Young Barcas hakkama saabMes que un club!
Kommentaar
-
Algselt postitas sayonara Vaata postitustNo offense, aga ma olen põhimõtteliselt inglaste vastu...Kindlasti ta on hea, kiire ja tehniline...aga lihtsalt põhimõtteliselt ei ole usku inglasesse (ja ka sakslastesse) hispaania liigas ja Barcelona klubis...Fan of Manchester United and FC Barcelona.
Kommentaar
-
ma usun, et mitte veel see hooaeg, Henryl jaksu küll veel selleks. kuid ehk Young siis selleks tahetakse, et Messit või Henryt puhkama saatmisel asendada? ma panen tähele, et Barca paneb kindlalt rõhku praegu meestele kes ülevalpool poolikut mängivad kuid kas ei peaks hoopis kaitseliini poole vaatama? mina arvamus sellest...täiendage ja parandage mind.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustma usun, et mitte veel see hooaeg, Henryl jaksu küll veel selleks. kuid ehk Young siis selleks tahetakse, et Messit või Henryt puhkama saatmisel asendada? ma panen tähele, et Barca paneb kindlalt rõhku praegu meestele kes ülevalpool poolikut mängivad kuid kas ei peaks hoopis kaitseliini poole vaatama? mina arvamus sellest...täiendage ja parandage mind.
Youngi ostmisse ei usu. Ka ei usu, et selline summa ta eest välja käidaks (kuigi on jah maruhästi mänginud see hooaeg).
-edit-
Xavi: "I am not thinking about the Golden ball, my main concern is the good of the team. I am not after individual awards, only team ones,"
CR: "What I want is to be the greatest player in the world."
Eks igal ühel omad prioriteedid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustRonaldo on lihtsalt aus ja ei häma erinevalt Xavist.
Pealegi on seda platsil ka näha. CLi finaaliski oli näha, kuidas ta tahtis tõestada ennast, valides alati mingi umbe kaugelt pealelöögi söödu asemel. Xavi mängib meeskonnale.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustNo niimodi ta omale vihkajaid tekitabki. Vahest võiks suud kinni hoida
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustJajah. Nii nagu ta on aus ja ütleb, et ta ei läinud raha pärast Reali ja raha teda ei huvitagi tegelikult. Kuigi juba oli kõvem plõksimine, sest CR tahtis suuremat palka, kui Kaka ja ei olnud nõus Reali 50-50 image rights'i lepinguga vms jne.
Pealegi on seda platsil ka näha. CLi finaaliski oli näha, kuidas ta tahtis tõestada ennast, valides alati mingi umbe kaugelt pealelöögi söödu asemel. Xavi mängib meeskonnale.
Ja sellest palgast rääkides, siis alati ei tasu kollast ajakirjandust uskuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas khakimacki Vaata postitustsul on vale avatar, pane reali ikka
Endaarust pole ma andnud põhjust avatari muutmiseks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar