no kui sa nii arvad
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis selles siis halba on? Iga tippsportlase eesmärk on olla omal alal maailma praim.
Xavil ja Ronaldol olid ka natuke erineval positsioonil ka. Ronaldo tipuründaja ja Xavi keskväljal. Olgem ausad, päris mitu Ronaldo kauglööki olid ikka väga head ja ohtlikud.
Ja sellest palgast rääkides, siis alati ei tasu kollast ajakirjandust uskuda.
Kuule mees käi selle kukega siit teemast minema. Barcal pole mitte mingit pistmist sinu kulla kalli Kristiinaga, õnneksFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustKuule mees käi selle kukega siit teemast minema. Barcal pole mitte mingit pistmist sinu kulla kalli Kristiinaga, õnneks
Muide minu postitus oli täielikult erapooletu. Ei kuulu ma Ronaldo ega ka Reali fännide hulka.
Kommentaar
-
Algselt postitas LionelMessi Vaata postitustAitäh poiskad, soovige ikka ja jälle mulle siin õnne.
Iga aasta käin korra siit foorumist läbi ja võtan õnnesoovid vastu.
Veelkord aitäh!Mes que un club!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEto'o siis kindlasti läheb jah?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKas ka klubi ise soovib teda maha müüa või pigem hoida?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar