Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno Riera ei ole ju Henry kohal mängija. ja Riera tase on pigem Espanyol, Liverpool, mitte BarcaAlgselt postitas lorenzo Vaata postitustno mis eri tasemega mängija ta siis nii väga on? täiesti keskpärane. Barcas oleks mees kindlasti pingipoiss.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eff10 Vaata postitustBarca kandis spetsiaalselt tehtud Gamperi vormi seepärast, et tähistada klubi 110-ndat aastapäeva. Neid särke on tehtud 1899 ning on müügil 150€ eest.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEga jah Liverpool võitleks Hispaania liigas püsima jäämise pärast.
või siis äkki ütled et kellest ta siis Barcas parem oleks? Iniestast? Messist?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustLause ,et mees kõlbab Liverpooli mitte Barcase tundus mulle kuidagi ebasobiv/naljakas.
samas kui vaadata näiteks koosseisu, mis purustas 4-0 Stoke City, siis ainsate meestena pakuksid mulle kui Barca fännile huvi ainult Mascherano ja Torres. Ülejäänu on keskpärasus. Välja arvatud Gerrard.
Liverpool: Reina, Insua, Johnson, Ayala, Carragher, Mascherano, Lucas, Benayoun, Kuyt, Gerrard, Torres.
Subs: Cavalieri, Dossena, Voronin, Riera, Ngog, Babel, Kelly.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusttõesti võib olla ehk tegin liiga Liverpooli fännidele.
samas kui vaadata näiteks koosseisu, mis purustas 4-0 Stoke City, siis ainsate meestena pakuksid mulle kui Barca fännile huvi ainult Mascherano ja Torres. Ülejäänu on keskpärasus. Välja arvatud Gerrard.
Liverpool: Reina, Insua, Johnson, Ayala, Carragher, Mascherano, Lucas, Benayoun, Kuyt, Gerrard, Torres.
Subs: Cavalieri, Dossena, Voronin, Riera, Ngog, Babel, Kelly.
PS. Ma Liverpooli fännide hulka ei kuulu aga see lause jäi kuidagi silma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustWhat about Reina, Kuyt, Johnson?
PS. Ma Liverpooli fännide hulka ei kuulu aga see lause jäi kuidagi silma.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustWhat about Reina, Kuyt, Johnson?
PS. Ma Liverpooli fännide hulka ei kuulu aga see lause jäi kuidagi silma.
Johnsonit nüüd 1 mängu järel nagu taga ajama ei hakkaks. lisaks ei küüni ta ju Dani Alvesini, Puyolini.
Kuyt? tänan, ei. teist Guddyt meil vaja pole.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMõtlesin pigem ,et sa paigutad ka nimetatud mehed keskpäraste hulka?
Mina hindan isegi Reinat natuke kõrgemalt, kui Valdest. Eelmine hooaeg mõnes mängus tundus Valdes natuke ebakindel.
Valdes pole supermees, kuid ka Reina ei tõstaks taset.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar