Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

FC Barcelona

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • BCfey
    Tabamata ime
    • Mar 2008
    • 1704

Nonoh, tuli ära! Lõpuks ometi!

Kommentaar

• sepakas
      Mes Que Un Club!
      • Feb 2004
      • 1694

Super! 6-s 6-st ja seda ei tee mitte keegi kunagi üle Võib täiesti kindlalt öelda!

Sellel meeskonnal on lõpuni võitlemise vaimu. Oleks vaja, et nüüd Messi oma FIFA aasta mängija tiitli ka kätte saaks ja siis oleks täiesti perfektne aasta
      FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

• keenjus250
        Eesti koondislane
        • Nov 2008
        • 3814

põnev finaal oli. jõulukink barca fännidele.

Kommentaar

• NOT
          Eesti koondislane
          • Jul 2008
          • 1294

Algselt postitanud kasutaja sepakas poolt
          Oleks vaja, et nüüd Messi oma FIFA aasta mängija tiitli ka kätte saaks ja siis oleks täiesti perfektne aasta
          Kes see muu ikka selle võidab ?
          Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
          Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

• sepakas
            Mes Que Un Club!
            • Feb 2004
            • 1694

Võibki nutta Mees on aastaga saavutanud klubivutis kõik, mis võita annab...
            Nagu Messi mängijana, on tüübid juba kõik võimaliku karjääri alguses ära võitnud.
            FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Ma kirjutan selle sepakale, et palju õnne siis, et sa tõmbasid loosiga endale sellise lemmikmansa, kes nüüd kuus tiitlit võitis. Ma lihtsalt ei saa aru sellest, et kuidas ja miks peaks olema üks tore eesti noormees sellest nii sillas? Ok, oleks ma mingi hilisteismeline olnd ja Real Madrid oleks samamoodi võitnd, siis ma oleks taiband, aga nüüd tundub küll, et noormees, miks?

Kommentaar

• sepakas
                Mes Que Un Club!
                • Feb 2004
                • 1694

Algselt postitanud kasutaja dannar poolt
                Ma kirjutan selle sepakale, et palju õnne siis, et sa tõmbasid loosiga endale sellise lemmikmansa, kes nüüd kuus tiitlit võitis. Ma lihtsalt ei saa aru sellest, et kuidas ja miks peaks olema üks tore eesti noormees sellest nii sillas? Ok, oleks ma mingi hilisteismeline olnd ja Real Madrid oleks samamoodi võitnd, siis ma oleks taiband, aga nüüd tundub küll, et noormees, miks?
                Ei ole juba ammu teismeline ning Barcat olen nüüdseks juba 10 aastat toetanud, nii halvas kui heas. Kusjuures mind on alati paelunud see miskine x-faktor Barca juures, kindlasti ei saanud selleks olla meeletu edu kümnendi algul Sinule vist ei pea asju meenutama, sa kõike teadev "jalgpalliekspert"

A selle 6 tiitli puhul ongi just ületamatus ja saavutamatus eriline. Kogu see seltskond pallureid on end ajalooraamatutesse raiiunud. Saagu, mis saab tulevikus.

Dannar ole rahulik, kunagi tuleb ka reali aeg tagasi, kus te midagi võidate ja meil poleks selle vastu midagi, kui te antud hetkel tugevamad olete

Kommentaar

• Ibanez
                  Eesti koondislane
                  • Mar 2006
                  • 5929

Kui Real tuleval hooajal kuus tiitlit võtma peaks, siis on tal uus lemmiktiim?

Tubli tulemus, kuigi võinuks ikka normaalajal asja ära lõpetada positiivselt.
                  Maailmameistrid!!

Kommentaar

• ChelseaFC
                    Eesti koondislane
                    • Jan 2006
                    • 3074

A selle 6 tiitli puhul ongi just ületamatus ja saavutamatus eriline. Kogu see seltskond pallureid on end ajalooraamatutesse raiiunud. Saagu, mis saab tulevikus.
                    Inglise klubidel võimalik võita suisa 8 tiitlit nii et selles valguses poleks see 6 kindlasti midagi ületamatut. Muidugi lähiajal on raske seda saavutust korrata.

Kommentaar

• NOT
                      Eesti koondislane
                      • Jul 2008
                      • 1294

Ma ei saa aru mis probleemid siin alati on, et oo mingi vend on õnnelik, et tiim võitis, raudselt mingi gloryhunter. Iga klemm ise teab kes ta on ja miks nii lolle asju vaja rääkida on, et keegi loosiga mingit lemmikut vms tõmbab. Ega kui sa oled 10. a siis peadki mingi klubiga alustama ju
                      Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
                      Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

• cannuman
                        fänn
                        • Jun 2004
                        • 15044

Algselt postitanud kasutaja ChelseaFC poolt
                        Inglise klubidel võimalik võita suisa 8 tiitlit nii et selles valguses poleks see 6 kindlasti midagi ületamatut. Muidugi lähiajal on raske seda saavutust korrata.
                        No inglastel on 2 karikasarja. Mis veel? Loete suviste sõprusmängude karikad ka siia hulka?

Kommentaar

• ChelseaFC
                          Eesti koondislane
                          • Jan 2006
                          • 3074

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
                          No inglastel on 2 karikasarja. Mis veel? Loete suviste sõprusmängude karikad ka siia hulka?
                          Community Shield FTW! Mitte 8 vaid 7 saab kokku neid asju võita

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                            Bradolf Pitler
                            • Jan 2004
                            • 30425

Ei ole juba ammu teismeline ning Barcat olen nüüdseks juba 10 aastat toetanud, nii halvas kui heas. Kusjuures mind on alati paelunud see miskine x-faktor Barca juures, kindlasti ei saanud selleks olla meeletu edu kümnendi algul Sinule vist ei pea asju meenutama, sa kõike teadev "jalgpalliekspert"

Dannar ole rahulik, kunagi tuleb ka reali aeg tagasi, kus te midagi võidate ja meil poleks selle vastu midagi, kui te antud hetkel tugevamad olete
                            Realist on mul poogen. Mina igatsen seda hetke, kus tuleb tiim nagu Rakvere Tarvas ja kõikidele molli annab.

Kommentaar

• Thugie
                              Reservmängija
                              • Sep 2006
                              • 816

Messi ja Henry daivimise eest kaardid..Mis värk selle väravalööja hambaga on ? tundus nagu üks olekspuudu olnud.

Kommentaar

• Jasper
                                Maldini Baresi Rivera
                                • May 2003
                                • 16175

Algselt postitanud kasutaja krissu04 poolt
                                tubli, tubli!!! seda oligi nii raske otsida. maailmameistriks tuleb barca aga igaljuhul. mingi külameeskond nüüd küll neid ei võida.
                                trasaoledniilolletannapadruneid
                                Algselt postitanud kasutaja dannar poolt
                                Okei, olles näinud Internacional-Barka mängu ja nüüd ka selle nalja algust, siis ma arvan, et barka kaotab selle mängu. Esimesed kolm pakkujat võivad õlle peale kihlveo vastu võtta.
                                ja xavi võiks endale ronaldo nimeks võtta. Selline hale daiver, kaks korda järjest. Ma olin mehest vaimustuses, aga no mida sa nüüd teed?
                                Ma tahtsin lisada, et Carles Puyol ei saa aru, miks seda meest ei tõsteta esile kui maailma esidaiverit.[üldine hinnang; tänane mäng ja Sheva värav v.a.]
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Töötlen...