Iniesta ei mängi ju seal Pedro kohapeal hästi..........
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas K2sn Vaata postitustnjh parima rünnakuga teami pole kuskilt paista
eks ikka reali rünne on see aasta parem
peate seda tunnistama
aga eks paistab kuda homme realil l2heb
Kommentaar
-
Algselt postitas K2sn Vaata postitustnjh parima rünnakuga teami pole kuskilt paista
peate seda tunnistama
aga eks paistab kuda homme realil l2hebFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
peate seda tunnistama
aga eks paistab kuda homme realil l2hebsigpic
Kommentaar
-
haha ilmselge fail olete...keegi teist kommenteeris mingit artiklit, et barcal on parim kaitse, poolik ja rünne...mina ja ma arvan, et palju teised arvavad kah sama, et ilmselgelt on realil hetkel parem rünne kui barca ja seda näitab isegi löödud väravad liigas, aga raiuge edasi nahhui, ei vici vaielda üldse!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas K2sn Vaata postitusthaha ilmselge fail olete...keegi teist kommenteeris mingit artiklit, et barcal on parim kaitse, poolik ja rünne...mina ja ma arvan, et palju teised arvavad kah sama, et ilmselgelt on realil hetkel parem rünne kui barca ja seda näitab isegi löödud väravad liigas, aga raiuge edasi nahhui, ei vici vaielda üldse!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustjaja okei... kelle te vastaseks saite CLi veerandfinaalides?
Makouni saime vastaseks.
Järgmine aasta võite selle jama pärast Makouni reali reservide pingil istumas näha.
Ahjja, selle teise venna ostame ka ära, kes meie kodus lõi viigivärava.Teda võib isegi Reali esindusmeeskonna pingil näha heal juhul.
E:Tuli meelde see teine mees,Pjanic.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar