Valdes oleks kolmas number küll. Aga kas tõesti arvab keegi SIIRALT, et Valdes on Casillasest parem?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
-
Siiski mitte. Reinast äkki, kuid koondis vajab ka sellist pikemat ja tugevamat vv, kel jõulise mängu kogemusi 5 kastis. Aga saab Casillas šampoonipudelile astudes vigastuse, siis Valdest näeksin, kindad käes, postide vahel küll."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kui üksnes tänavuse hooaja alusel puurivahid koondisesse valida, siis peaksid nii Valdes, kui ka Palop koondises olema. Kuid päris sedaviisi need koondisevalikud siiski ei käi ja on üsnagi võimalik, et kumbagi suvel Aafrikas ei näe.
Kuid sellegi poolest Casillase esinumbri kohta vaidlustada on rumal, ega vähemalt allakirjutanu pole seda mingil hetkel teinud. Hoolimata kõigest tegemist on siiski planeedi ühe parima puurilukuga. Ja tõele näkku vaadates, puurivahtide taha hispaanlaste võimalik edukus MM-il vaevalt, et seisma jääb. Tegemist on üksnes positiivse probleemiga, sest kvaliteeti piisab kasvõi teistele jagadaKommentaar
-
Ma kopeerin siia Arteta kustutatud postituse:
Barcelona,Barcelona
Me vihkame Reali pedeloonasid,
Me kangutame neile suhu, me võidame neid
Me tallame nad mutta ja sitta, me olema Jeesusest kõrgemal,
Jumal on meie poeg, Jeesus lapselaps, Real Madridi vennad on meie
kangi sees olevad bakterid, me tallame neid sitas, me kuseme nende peale,
me laseme nad vetsupotist alla ja sülitame nende peale, püha issand, sulge Kristiina vangikongi, Kaka potist alla, Van Der Vaarti müüge maha ja Casillasel lõikuge näpud maha.Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
heh. väärt kraam.Ma kopeerin siia Arteta kustutatud postituse:
Barcelona,Barcelona
Me vihkame Reali pedeloonasid,
Me kangutame neile suhu, me võidame neid
Me tallame nad mutta ja sitta, me olema Jeesusest kõrgemal,
Jumal on meie poeg, Jeesus lapselaps, Real Madridi vennad on meie
kangi sees olevad bakterid, me tallame neid sitas, me kuseme nende peale,
me laseme nad vetsupotist alla ja sülitame nende peale, püha issand, sulge Kristiina vangikongi, Kaka potist alla, Van Der Vaarti müüge maha ja Casillasel lõikuge näpud maha.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Ma olen meelitatud
Kommentaar