mina ka ei saa aru sellest Yaya-teemast, mina küll teda lahkumas näha ei taha
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustheh. väärt kraam.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustdannar, sa muidugi leiad ka tüübi, kelle najal üldistusi teha. ma julgen öelda, et Reali fännide hulgas on oluliselt enam idioote.
aga laupäevase mängu kohta pani muidugi Stoickov kulda: "Mõned lõid palli nagu eeslid, ülejäänud mängisid jalgpalli"
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustpaistab et meil on oma klaasmees välja kujunemas- Iniesta. nüüd siis veel umbes kuuFelix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Sel korral mängiti päris korralikku jogabonitot ning mängusündmuste valguses 3-0 lõppskoori võib pidada suhteliselt tagasihoidlikuks, sest eeldusi oli külalistele veelgi kuumem Kataloonia saun kütta. Aegajalt tundus, et eesmärk oli veel ülearuseid stiilipunkte koguda, sedavõrd mitu korda üritati palliga väravasse kõndida. Ründeliini noortel poistel oli iseenesest küll suur kiusatus võrke sahistada, kuid ärakoksamine pole veel sellisel tasemel, et suutnuks kõik olukorrad efektiivselt ära kasutada.
Samas ei saa ka jätta mainimata seda, kuivõrd meeletu töömoraaliga Blaugrana iga palli eest kollektiivselt võitleb. Ilusat söödumängu jälgides see kipub tihtipeale ununema või tahaplaanile jääma. Vapper võitlushing ning visadus on kahtlemata üks suurimaid saladusi praeguse edukuse taustal. Sellise esituse järel on hea jätkata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar