Algselt postitas WeThePeople
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Pole küll kummagi fänn, kuid ilusamat pilti annab otsida
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Tore mees:
OK, KICK OFF
Kommentaar
-
Algselt postitas ha2 Vaata postitustPole küll kummagi fänn, kuid ilusamat pilti annab otsida
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Tore mees:
http://www.youtube.com/watch?v=2mVdYAmy85U
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustEi osata ikka kaotada... Peale mängu kui Inter voitu tähistas pandi vihmuti tööle. Normaalne ikkaFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustkukkedele lastakse ju ikka VESI PEALE?! get it? vesi peale. Korrake minu järel: v e s i p e a l e!!!OK, KICK OFF
Kommentaar
-
Siiamaani ma olen Ibra kaitsnud ja arvanud/lootnud et kohaneb barca süsteemiga kuid siiamaani pole seda juhtunud ja nüüd lõpuks sai mulle temast ka villand. Kui ikka Pique on oma positiooni leidmisel kesktormaja rollis parem kui Ibra, peab ikka midagi väga viltu olema. Tipuründajal ei pea olema üle kümne väravasöödu vaid need peaksid olema väravad. Ja seal kus on löögi koht, pole mõtet hakata veel mingit mustkunsti tegema ja söötusi jagama. Tõesti ainuke asi mida Ibra kastis hästi oskab on teha vigasi. Kui suvel peaks juurde tulema keegi uus ründaja ja kes hakkab rohkem ära lööma, olen ma täiesti kindel et Ibra on jaanuariks-veebruariks samas seisus kus Henry praegu on. Kõige parem variant oleks ta cityle sama summa eest millega osteti maha müüa. See jätaks barcale suveks €150-200m kulutamiseks, millega saaks piisavalt särtsu juurde et igast meeskonnast teerulliga üle käia.
Praegu on nii et Messi ja Xavi ainukesed mängijad kes tuleb kinni võtta et meeskond oleks suht peata olekus. Kui Iniesta on ka mängus, siis on juba vähe raskem vastastel kõiki kolme kinni hoida. Suviste ostudega võiks ju kellegi neljanda mängija ka osta, siis jääks ainult vastastel üle kas lubada endale sauna teha või nagu eile, jääda 6 kaitsja ja 3 kaitsva poolikuga oma väravat kaitsma ja lõpuvilet ootama.
Kommentaar
-
mina ei saanud üldse aru, mis kuradi maailma parimast meeskonnast mu sõbrad seni on rääkinud. Peale selleaastase CL'i 90% mängude vaatamist ei saa ma siiani aru. Taktikaliselt lastakse end ise alla, üritatakse läbi minna sealt kust minna ei saa, ibra sööb kastis löömise asemel cornflakse ja mida kõike veel
teisest küljest sama vähe respekti läheb interi suunas - võibolla see ongi itaalia ilu ja sellelsamal põhjusel nende valmistatud kingad ja autod lagunevad ja pizzad põhja kõrbevad - kui nii aeglaselt end liigutatakse. Aga jah. See on ju special one'i taktika
Mäng ennem selleaastase CL'i hooaja lõppu võib küll kuradi julgelt väita, et umbes 10a pärast on jalgpalli maailma tipptase liikunud rämedalt ida suunas. tulevad Ukrainlased, venelased, serblased ja horvaadid ja löövad mängulises ja tehnilises mõttes suu lukku nendel tumeda peaga kenadel maaslamavatel daivivatel lakipoistel.
seniks aga....
DEUTSCHLAND ÜBER ALLES! GO BAYERN!MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Aga, kas kui peaks juhtuma, et Barca eksib nädalavahetusel Villareali vastu ja jääb ka sellest tiitlist ilma, kas Guardiola saaks Madriidi stiilis sule sappa ? Ilmselgelt ei saaks, õppige Real, tuleb osata kaotada. PS ! Busquets ei oska.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustAga, kas kui peaks juhtuma, et Barca eksib nädalavahetusel Villareali vastu ja jääb ka sellest tiitlist ilma, kas Guardiola saaks Madriidi stiilis sule sappa ? Ilmselgelt ei saaks, õppige Real, tuleb osata kaotada. PS ! Busquets ei oska.
Kommentaar
-
Algselt postitas snob Vaata postitustPole hullu, järgmine aasta uuesti. Elagu Barcelona
OK, KICK OFF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar