Algselt postitas meesmuiste
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustRäägitakse, et Valenciaga on kokkulepe sõlmitud. Hleb, Bojan ja 30milli Villa vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustja Ibrat ei soovi küll näha enam Barca särgis, no üldse ei meeldi...
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustNõnda kiirelt see foorumlase meel muutub. Korralik sügishooaeg ja tähtsad väravad Arsenali võrku on nähtavasti juba ununenud. Ibrahimovici taha see asi küll kolmapäeval ei jäänud. Jah, Zlatan mängis viletsalt, kuid sama kehtib ka paljude teiste kohta, unustamata seda, et üleüldine ründemäng oli sedavõrd aeglane, ideevaene ja hambutu. Kokkuvõttes võib öelda, et kaitses istunud Inter sai enda jaoks vajaliku tulemuse kätte võrdlemisi kerge vaevaga.
Zlatan on liiga mitte-liikuv, paneb ees olevad tsoonid kinni.
Kommentaar
-
Algselt postitas synapse Vaata postitustIbrahimovic muutub maailma kalleimaks pingisoojendajaks kui Villa tuleb? või pannakse Villa või Ibra äärele ?
Pedro ja Jeffren teevad mängu ära.
Tõsiselt, tõsiselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas synapse Vaata postitustIbrahimovic muutub maailma kalleimaks pingisoojendajaks kui Villa tuleb? või pannakse Villa või Ibra äärele ?
Bojanist rääkides, siis mehel on mänguminuteid vaja ning nagu ma olen aru saanud, siis on Barcal võimalus ta Valenciast aasta-kahe pärast tagasi osta. Seetõttu olen diili poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustega ma seda tõsise vastusena ei mõeldnud. üldjuhul põletatakse staadionit protesti eesmärgil(juve). interi jorsid võisid vabalt ka niimoodi 'tähistada', kuid arvan, et eks nad kogu selle hotellikollitamise ja muu krempli järel püüdsid midagi tagasi teha.
Kommentaar
-
Kuigi mäng on juba alanud, võib line-upi ikka ütelda:
BARCA: Valdes, Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Sergio Busquets, Xavi, Keita, Pedro, Messi, Bojan.
subs: Pinto, Marquez, Milito, Toure, Thiago, Jeffren, Ibrahimovic.
__________________________________________________ ______________
kui kellegil streami pole siis siin normaalne ingliskeelne Veetle: STREAM
Kommentaar
-
Pepil on tõesti mingi ründepaanika! Ma ei mõista seda, kuid samas olen mängude analüüsidest märganud Barca 4-2-4 taktikat. Hetkel on siis väidetavalt tulemas Fabregas ja pool Valenciat siis."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar