Busquets võib vaikselt osta.ee-sse kuulutuse üles panna
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Selle koha pealt olen igati nõus, et see "heategevus" mängijateturul klubi keerulisele majanduslikule seisule kasuks tõepoolest ei tule. Aga Mascherano kohta kallis pingipoiss öelda on ka ilmselge liialdus minu arvates. Tuleb siiski tõdeda, et Busquetsile oli Toure lahkumise järel sellist jõulisemat alternatiivi vaja keskele. Samas on nüüd ka võimalus proovida suvel üsna edukalt Hispaania koondises toiminud topelt pivotega keskvälja.
Nüüd on veel ainult 5 päeva aega Raiola pärleid lugeda. . . ei tegelt võiks see triangel juba kiiremini läbi saada.the absence of evidence is not the evidence of absence
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma usun et Ibra ikkagi jaab. Milan ei joua sellist summat valja kaia ja uldiselt arvan et Ibrale voiks aasta vahemalt veel aega anda"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Tundub et Ibra ongi minemas. Räägitakse et 1 aasta laenule ja siis võimalus osta. Ma ei saa aru, miks püsivat lepingut ei tehta. Kui Ibral Milanis hooaeg ei õnnestu, siis ainult barca rahakott kannatab. Aga kõige hullem on nüüd see, et meeskonnas on ainult 4 korralikku ründajat ja kui mõni saab vigastada, siis on ikka väga nadi seis. Ainuke lootus, et Rosell on mõne ründaja(Pato või vähemalt Boriello) tehingusse saanud. Praegu oleksin isegi nõus Robinho aastase laenuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eff10 Vaata postitustTundub et Ibra ongi minemas. Räägitakse et 1 aasta laenule ja siis võimalus osta. Ma ei saa aru, miks püsivat lepingut ei tehta. Kui Ibral Milanis hooaeg ei õnnestu, siis ainult barca rahakott kannatab.
Kuramuse klounikari. Katalaane lüpstakse üleminekuturul sedavõrd ohtralt, et lausa häbi hakkab. Huvitav muidugi oleks teada, kuivõrd suur osaline Rosell selles räpases mängus on.
Kommentaar
-
P****e küll... Nüüd ründes alles Bojan, Messi, Villa, Pedro ning Iniesta. Väheks jääb neid 4-3-3 jaoks, kuna kui 1-2 ründajat vigastada saaks, oleks kuri karjas. Ei tahaks uskuda, et praegu mõni ründaja veel liituks Barcaga...
Ning Saarlasel on õigus, mis pidi on see säästmine? 1 aasta maksti juba palka ning umbes 66 milli. Nüüd säästavad 60 milli? Roselli on väga imelike tehingutega hiilanud.Barcelona.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar