Fuck u and have a nice day
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsamas hetkel on ta ju ainult laenul. idee kohaselt, kui muidugi mingit idiootset laenulepingut ei tehtud, saaks ju vajadusel mehe jaanuaris jalle tagasi tuuathe absence of evidence is not the evidence of absence
Kommentaar
-
Eelmisel suvel ei suutnudki ma seda evida, et üleminek Barca jaoks nii mööda võiks minna. Tundus lihtsalt imelik, et liigas 30 ja kokku 36 väravat löönud mees ära antakse ja tuuakse sisse mingi teine vend, põhjusega "ta pakub meile uusi variante".
Selles suhtes ülbe poliitika ka Barca enda poolt. Tundub selline "ennast kiitmast me ei väsi" stiil pärast kolmikvõitu, et on vaja nii oluline mees ära saata.
Kommentaar
-
HT Racing Santander 0-2 FC Barcelona
Pärast esimest poolaega ütleks, et Barca on sellel hooajal kõigeks valmis. Racing üritas kiiresti alustada, kuid Barcelona vastas oma rünnakutega ja nii tuli ka kiire värav. Messi jälle väravalöömis hoos. Valdes tõrjus veel penalti ära ja ei ole kindel, kas viimane Villa värav, mis tühistati,oli sulg..sigpic
Kommentaar
-
see hooaeg läheb veel raskeks nõnda. eilses kohtumises, kui väravaid olid juba löödud, siis oli meie ründeliini pikeim vend ju Bojan oma 1.70-ga. ründetaktika saab olema vastastel kerge ära arvata, sest ainult kiirusele ja täpsele söödumängule Pep ainult mängida saabki, muid lahendusi lihtsalt pole. eks näis.
keegi siin ennustas ka et Pep saab äkki talvel kinga, sest ideed saavad otsaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustMaxwell ka Milani?
tra sellest agendist tuleb eemale hoida nagu katkust. mis mängijad tal veel budgetis on?
Aga jah Mino Raiola on üks jobu ikka küll. Sõimab vahetpidamata Guardiolat ja ma olen täiesti kindel et just tema pärast Ibra lahkus.
Siiamaani pole Hleb endale uut kodu leidnud ja võib juhtuda et ta jääb barcasse. Kui arvesse võtta et mängijate pink on lühike, polegi see kõige halvem otsus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar