Algselt postitas cyhton
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustDaivige perse, hetkel käib väga hea mäng Ceutaga - saab noortest kiire ülevaate.
Mou poleks küll Pintot platsile lasknud, kuna ta pole esimene number...Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blaugrana Vaata postitustKeegi pundist ei daivi... Ütle mulle, kust sa selle järeldasid?
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustSest ma olen mänge vaadanud ning oma erapooletu suhtumisega saan asjadest selgemalt aru.sigpic
Kommentaar
-
Appi! Kas Bojanil on naistega kehvasti!?
Ja keegi ei dive?
Puyol, Alves, Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Pedro, Villa, Bojan.. jnejne
Kuna ma arvan, et sa oled värdjas, siis kindlasti tuleb sul diverite üle lugemiseks appi võtta ka varbad, niiet keerukas lugemine..“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustAppi! Kas Bojanil on naistega kehvasti!?
Ja keegi ei dive?
Puyol, Alves, Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Pedro, Villa, Bojan.. jnejne
Kuna ma arvan, et sa oled värdjas, siis kindlasti tuleb sul diverite üle lugemiseks appi võtta ka varbad, niiet keerukas lugemine..sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitust
2girls1cupsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Blaugrana Vaata postitustJätkub ka? Okei, ma ei viitsi tõesti sinuga enam vaielda.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustMuidugi muidugi, afterparty on nähtav kanal 11 peale koomikute saadet Tantsud Tähtedega.sigpic
Kommentaar
-
Tõepoolest, taunikud. KÕIK teavad, et Alves ja Busquets on peaaegu sama valusad daiverid kui Gay-Cris7 , aga kradi Piqued, Puyoli, Xavit või Iniestat daiveriks nimetada on lauslollus. Paar korda aastas kukub kergemalt isegi kõige ausam jalgpallur maamunal (ei oskagi siia mingit nime panna). See on sama, kui võtta lampi Xabi Alonso või mõni muu tegelane ja teda tuntud daiveriks nimetama hakata.
Aga jah, kus nüüd see Real on ikka ülivõimsas hoos õujee õujee vennad on?
Kommentaar
-
Väike sõnavõtt Pepi poolt Pinto ning Alvesi kaitseks:
Guardiola also defending his Brazilian full back Dani Alves after accusations that he’d been play acting in order to provoke Ponzio’s red card last Saturday: “everybody has a different temperament and Alves can be a bit hot blooded at times, but he always behaves within the limits of good sportsmanship. If things happened that weren’t right, we’d be the first to tell him”.
Guardiola commented on the moment during the Copenhagen game when the visitors’ forward pulled up when free on goal, believing he’d been blown off side after Pinto whistled : “in order to call his defenders back – something he frequently does, but you can’t say that he was to blame”.
Jutt siis siit
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustTõepoolest, taunikud. KÕIK teavad, et Alves ja Busquets on peaaegu sama valusad daiverid kui Gay-Cris7 , aga kradi Piqued, Puyoli, Xavit või Iniestat daiveriks nimetada on lauslollus. Paar korda aastas kukub kergemalt isegi kõige ausam jalgpallur maamunal (ei oskagi siia mingit nime panna). See on sama, kui võtta lampi Xabi Alonso või mõni muu tegelane ja teda tuntud daiveriks nimetama hakata.
Aga jah, kus nüüd see Real on ikka ülivõimsas hoos õujee õujee vennad on?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustaga kradi Piqued, Puyoli, Xavit või Iniestat daiveriks nimetada on lauslollus.
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustvideod
Daiveriks peaks ikka nimetama sari-daivereid, kes iga mäng uluvad ja käsi laiutavad nagu diverite jumal CR ja tema jüngrid Alves, Busquets jms.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar