kuhu sa sihid?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Jah just, said pihta. Pärast seda mängu said teie võistkonna pöidlahoidjad ilmselt kõigile ajudega inimestele ebameeldivateks. Sellest ajast peale olete te mõttetult ära tõusnud, elate seitsmendas taevas. Sellest ajast peale, iga nädalavahetus pean ma kuulama teiesuguste idiootide juttu pubis, kui hea on barcelona, hispaania vutt ja muu. "Ja oota, sa fännad ikka Manchesteri? HAHA, hale" taolisi sisukaid tekstsõnumeid saan ma igapäevaselt. Te võiksite lihtsalt vähe vaiksemaks oma möla võtta, olla natukenegi inimese moodi. Praegugi siin teemas, ma rääkisin ühest asjast huviga, teie hakkasite suvalist teist teemat rääkima, mingit kuradi paska suust välja ajama. Sa muidugi loodad, et ma paneksin siia 1-0 purustustöö või hakkaksin rääkima, miks see 2-0 jäi. Võtke kokku ennast, ausalt.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitusthuvitav palju barcale ja manule peale makstakse et nad omavahel mängiksid pre-seasonil ja kas mõlemad tiimid lähevad C/D koosseisuga platsile? suvi tõotab tulla üllatavalt huvitav ka jalkamaailmas.Algselt postitas Eff10 Vaata postitustBarca saab igastahes oma tuuri eest 6.2 miljonit eurot.
Algselt postitas football2u Vaata postitustJa nagu sa tõelise Barca fännina(!) oled märganud, siis saavad suvetuuridel mängaega enamasti noored. Põhionud käivad lihtsalt platsil vahel "trenni tegemas."Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustRyanair alustab lende Barcelonasse
http://www.e24.ee/?id=361890&com=1
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustGirona ja Barcelona on üksteisest sama kaugel kui Tallinn ja Pärnu
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustRyanAiri lennujaamad pole ka nii muidu alati just kõige lähedamal sihtkohale. Kasutusel on tihtipeale väiksemad terminalid, sest suurimad säästud tehakse lennujaamakulusid kärpides (sellest ka odavad hinnad). Kuid arvestades, et bussiga saab kenasti tunni ja 15 minutiga kesklinna, siis pole see just kuigi suur ohverdus.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustSuurepärane uudis, sest suvel oli just plaan minna Barcelonasse aga Tallinn-Milan-Barcelona marsruudil, supper et nüüd saab otse!
Teine jõulukingitus ka kohal ning pidi täiesti terve tegelane olema. Numbrimärgiks sai 20-neFC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar