Olgugi, et see praegune vaidlusteema siin on üsna noh... kehvake, siis OT korras niipalju, et kõiksugu aastatuhanded ja sajandid ja dekaadid hakkavad ikka 1. aastast pihta jah. Aasta 2000 oli 90.ndad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas rafix Vaata postitustBarca Freddy, kus kohast hakkad sina oma dekaadi pidama? 01 we? 2000 peaks ka nagu selle alla minema ja kes oli siis Euroopas parim klubi? Ja sinu jutust on näha ka, kui palju sa jalgapallist ikkagi tead, see et viimased 3 aastat Barca on edukam olnud ja väga head jalgpalli mängind, siis see ei tee neist kohe dekaadi parimat selle eest.
Aga üldiselt jah, sorri, et üldse sõna võtsin. Sa tead ilmselgelt palju rohkem, nii et räägi ise hoopis nüüd oma tarkusi. Kuulan hoolega.
edit-davai, ma ei viitsi vaielda, mõttetu läbuteema jälle.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSiin (ja ka mujal, nt. Postimehes) on segiläbi kasutatud dekaadi (2001-2010) ja nn. nullindaid (i.k. noughties, 2000-2009). Postimees tegi eelmise aasta lõpus kokkuvõtte nullindatest - pisut hiljaks jäänud või mis?
Ja see vaidlus pole sugugi mõttetu. See ongi see, miks jalgpall meile meeldib - kirg ja intriig! Kõrvaltvaatajana leian, et möödunud kümnendi "võitis" Barca, aga nullindad Real.
Kommentaar
-
Bla-bla-bla....
Täna on siis ees ootamas tähtis kohtumine karikasarjas Atletic Bilbao vastu. Mäletatavasti jäi esimene kohtumine väravateta viiki ning tänane matš otsustab kõik.
Barca tänased kamraadid:
Kiiprid: Valdes, Pinto
Defid: Alves, Adriano, Puyol, Pique, Milito, Abidal
Midod: Busquets, Mascherano, Thiago, Xavi, Iniesta, Keita, Afellay, Jeffren
Forvaadid: Bojan, Messi, Villa, Pedro"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustNoh peaaegu sama nagu Busquets. Pole hullu.
E: Täna võiks penatleid näha. Oleks huvitav
Vaevalt 0-0 mäng tuleb, nii et jäädki ootama oma penalteid.
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustVahi kus nüüd tuli mees alles ütlema, anna andeks, et su märja unenäo kohta nii ütlesin.. ma proovin, tõesti proovin mitte nii teha enam.
My apologies.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustEsiteks, ma ei salli ise ka Busquetsi, täiesti ebasümpaatne mängija mu jaoks. Aga kui sa tuled lampi Barca teemasse tõmblema ja nüüd enam-vähem õigustad ka veel ennast, siis mine gloorihundi Reali enda teemas edasi, eksju. Aitäh.
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustPole midagi, kuskil gloorihuntinud Busquetsi kohta jah vb tróllisin natuke ja õigustatult kuid, see et viiki ja penne näha tahan oli lihtsalt minu väike soov.
Mängu kohta arva ja looda, mis tahad muidugi. Penaltid oleks põnev, aga ma kahtlen, et 0-0 jääb normaalaeg.
Ja ega sa ometi nüüd omale uut kasutajat minu pärast ei teinud? No mõni anti-barca vend seda nkn tegi ... grigory. Ning pealegi mis puberteet lõi välja? Oleks ma siis sõimama hakanud või midagi, aga ei. Tra ma ei saa aru, miks ma üldse vaidlen siin
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar