320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Barcelona

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    tuleks meelde vahepeal, et arutelu alguses mainis alehis, et La Liga on nork liiga. on ehk toesti uksluiseks lainud siin viimastel aastatel, kuid kuidas nuud Premier vahem uksluisem on? kui ma ei eksi, siis ManU sai oma esimese kaotuse alles nadal-paar tagasi.
    lisaks mismoodi liiga norkust naitab ainult uksluisus? siis peaks kovemad liigad siin Euroopas olema hoopis Bundesliga ja Ligue 1.
    Catalunya is not Spain!

    Kommentaar


      liigade mentalitedid ja filosoofiad on erinevad ning sellest tulenevalt on raske neid võrrelda - võib tuua mingi ühise näitaja, näiteks CL või EM ja nende järgi kõvadust mõõta, kuid selle järgi olnuks Kreeka über alles liiga.
      Ehk saaksime mingi pinnapealse tulemuse.

      Natu Barca teemat ka
      ei julgeks küll väita, et Pique aeglane on...eriti veel torni kohta - nii kaua kuni võidate pole ju hullu midagi
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

      "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

      "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

      Kommentaar


        Algselt postitas alehis Vaata postitust
        Asi ongi selles, et teil ei ole ju seda kahte tiimi. Vahe on juba nii suur, et päris mitu vooru tagasi oli võitja teada. Peab ikka päris loll olema, kui uskuda Mou come-backi.
        Äkki see näitab, kui tugev ikkagi üks tiim on? Kui vaadata Reali nimesid ja treenerit, siis ei saaks öelda, et nendel sitt meeskond.
        EPLis on praegu Chelseal mitu kuud täielik kaos olnud, Liverpool on mitmendat hooaega juba EPLi keskmik, Arsenal on alati ebastabiilne ning jääbki järele ManU, kes on ka kenasti 4 punktiga ees Arsenalist. Ülejäänud jäävad juba väga kaugele nagu ka La Ligas on peale Real Madridi täielik tühjus. Ja tabeli keskpaigas ning lõpuosas on mõlemas liigas väga pingeline seis.

        Kommentaar


          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Mitte, et ma EPLi fännaks või tahaks La Ligat maha teha, aga siiski Arsenal ei ole just väga tugev meeskond.
          Klubi, kes istub EPL-i tabelis ilusti teisel positsioonil, pole tugev?

          Ning vaidlusse: La Ligat on tõesti hetkel kaks tiimi domineerimas kuid seda ka põhjusega. Raha on neil kahel rohkem kui üleäänud liiga tiimidel kokku. Staaridest ja fännidest rääkimata. Päris mitu korda olen mõelnud nendele naftabossidele Araabiamaades, kes võiksid oma kopikaid ka Hispaaniasse pillata, et neile kahele gigandile konkurentsi pakkuda. See aga ei tähenda et La Liga igav oleks. Minu meelest mängitakse siin ilusaimat jalgpalli maailmas. Pigem vaatan seda ilusat söödumängu ja tehnikat, mida Barcelona teistest tiimides üle sõites pakuvad, kui seda liigfüüsilist mängu Inglismaal. Punktiseis võiks tõesti esimese ja kolmanda meeskonna vahel väiksem olla, kuid seda lõbusam ja valusam on Barcelonat ja Reali kaotamas näha. Ja Mourinhot ei alahindaks ma peale Interi mänge enam kunagi. Liigas on veel 13 vooru ees, nende sees ka võõrsil kohtumised Sevilla, Villareali ja Valenciaga, kellest viimasega Guardiola tiim ülehomme rinda pistab.

          Kommentaar


            Algselt postitas BCfey Vaata postitust
            Klubi, kes istub EPL-i tabelis ilusti teisel positsioonil, pole tugev?
            Mainz juhtis Saksamaal mõnda aega, Montpellier Prantsusmaal, Lazio Itaalias jnejne. Selliseid hetki tuleb jalgpallis ikka ette.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

            Kommentaar


              Algselt postitas BCfey Vaata postitust
              Pigem vaatan seda ilusat söödumängu ja tehnikat, mida Barcelona teistest tiimides üle sõites pakuvad, kui seda liigfüüsilist mängu Inglismaal.
              See on küll kõige kulunum ja ebakorrektsem klišee. Pole seal Hispaania liigas midagi nii imelist söödumängu ja filigraanset tehnikat. Seda on muideks Inglismaale rohkem jõudnud, kuna seal suudab ka väiksem meeskond lubada endale maailmatasemel mängijaid. Füüsiline pusimine käib rohkem tabeli lõpuosas ja liiga allpool, tõsi. Ent seejuures peab märkima, et ka Hispaanias on mitmed väiksemad meeskonnad vähemalt suurte vastu näidanud väga füüsilist ja räpast mängu, kuna palli lükkama hakates sööksid kaks suurt nad elusalt. Kahjuks pole suurt ka sellest abi, aga vähemalt suudetakse Ronaldo soeng sassi ajada. Vahepeal.

              Kommentaar


                Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                Mainz juhtis Saksamaal mõnda aega, Montpellier Prantsusmaal, Lazio Itaalias jnejne. Selliseid hetki tuleb jalgpallis ikka ette.
                Me räägime ikka EPL-ist ju.

                Ja mõjuagendile: eks see viimasel ajal kahjuks nii ole jah, et pea iga tiim mängib suurte, seal hulgas ka Villareali ja Valencia vastu kümne kaitsjaga. Ent see tuleneb ka tabeli alumisel poolel käivast tihedast ellujäämisvõitlusest, kus iga punkt on määrava tähtsusega. Pole just kerge siis ilusat mängu näidata. Ent mis ma selle klišee all mõtlesin on ühe kasutaja poolt paar posti enne mind välja öeldud: selle liiga mentaliteet ja filosoofia nõuab tiimidelt Hispaanialikku tehnilisemat stiili ja lühikesi sööte pooldavat, minu jaoks ilusat, mängu. Vaevalt Mallorca ja Deportivo omavahel mängides samasugust mänguplaani kasutavad kui Reali või Barcelona vastu. Ainuke tiim, kes praegu liigas mängijate pikkusele ja suurusele toetuvad ning karistus- ja nurgalöökidele väravate löömisel toetavad, on Athletico Bilbao.

                Kommentaar


                  Algselt postitas BCfey Vaata postitust
                  Pigem vaatan seda ilusat söödumängu ja tehnikat, mida Barcelona teistest tiimides üle sõites pakuvad, kui seda liigfüüsilist mängu Inglismaal.
                  See juba ütlebki kõik. Kui teerullimist on huvitavam vaadata kui sõdimist palliplatsil, siis on juba midagi sinu mõistusega paigast ära. Äkki oled tartlane?
                  “I am Zlatan. Who the hell are you?”

                  Kommentaar


                    sa juba ara ei vasi sel teemal vaidlemast? arvad toesti et Barca fannid jatavad nuud selleparast oma klubi fannamise? mis teha kui klubidel on erinevad tasemed.
                    ja vaevalt et Barca fannid kaivad vaatamas teerullimist. pigem ikka soodumangu, tehnikat, varavaid , mangufilosoofiat-total football. see ongi see naiteks mis eristab nn. Hispaania stiili Inglise stiilist. Itaalia vutifannid aga vaartustavad kaitsemangu ja taktikat. proovi ule olla sellest, et inimestel on erinevad maitsed.
                    Catalunya is not Spain!

                    Kommentaar


                      Ja pealegi muidugi oli näiteks Barca-Bilbao 2-1 mängu huvitavam jälgida, kui mingit 5-0 purustamist. Veel enam mingit mängu, kus mõlemal on palju häid võimalusi ning korralik lahmimine. Aga mis sa teed, kui ollakse teistest nii palju üle ning ma võtan iga kell ennem need 5-0 domineerimised (ning sellega kaasnev tiki-taka, joga bonita, trikitamised, ulmesöödumängud jne jne) kui lutti saamised vms.

                      Kommentaar


                        teen ettepaneku muuta su kasutajanime glory-hunteriks
                        “I am Zlatan. Who the hell are you?”

                        Kommentaar


                          Algselt postitas alehis Vaata postitust
                          teen ettepaneku muuta su kasutajanime glory-hunteriks
                          on see manu fännamine siis nii õilis tegevus v
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

                          Kommentaar


                            Kuulge , ärge muretsege nii palju, see on vutt. Mina oma halli peaga tean aegu kus samamoodi Barca otsis oma koosseise erinevatel hooaegadel. Edu Euro väljakutel ju oli sellise superklubi kohta vahepeal väga kohitsetud, üks UEFA cup või oli karikavõitjate Cup mis oli 92 ja 06 aastate vahel ainuke tunnustus väljaspoolt liigat. Koosseis vahetus sarnaselt Realiga suht palju.Ja kes on Barca praegu. Ma usun, et paljalt Dihno näite põhjal , et keegi kes näis meile paaril hooajal ülemõistuse kunn on praeguseks kus ? Ma ei kahtle , et praegused kutid veits tõsisemalt asja võtavad ja ka see läbi kauem kestavad kui Dihno sugused näited (ma tegalt ei mõtlegi hetkel konkreetset isikut).
                            Aga jah, ma ei näe pointi käija siin teemas lahmimas liigade erinevustest , muidu jääb mulje , et keegi on Manu kaotuse tõttu veits pahuras tujus.
                            Felix: Oh, bollocks!
                            Elmo: Dog's bollocks?
                            Felix: No, just plain fucking bollocks!
                            Elmo: No dog involved?

                            Kommentaar


                              Hej Barca hundid mis kell täna mäng Valencia vastu algab?

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Fussball Vaata postitust
                                Hej Barca hundid mis kell täna mäng Valencia vastu algab?
                                Hilja öösel. 23.00
                                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                                Kommentaar

                                Working...
                                X