Kui enne mängu räägiti palju eelmise mängu Messi domineerimisest ja Ronaldo varjus olemist siis minu meelest oli asi täna enamvähem samamoodi. Mulle see mäng väga suuri emotsioone ei pakkunud. Oleksin leppinud isegi Barcelona kaotusega, aga viik on ilmselge võit meie jaoks, kuna Real vajas väga neid 3p.Villa peab midagi oma realiseerimisega ette võtma, kuidagi nigelavõitu on. Ütlen ka enda arvamuse penaltite kohta: Villa tõmmati maha, Albiol tegi vea ja penalt oli õigustatud, aga punane oli minu arvates liig, Marcelo teenitud penaltit ei oska kommenteerida, kuna nii jubedalt tundus see daivina, aga kordust nägin kehva nurga alt ainult korra. Real oli oma kontratega väga hea, Barcelonal oli õnne, et Madrid ära ei löönud. Keskväli pandi ilusti kinni. Jään põnevusega järgmist kolme tähtsat mängu ootama. Lepiksin ka ühe kaotusega, kui mõlemad tiitlid koju tuuakse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustEriti hoidsin silma peal nurga- ja karistuslöökidel, kus Real kõvasti alla oma taseme mängis.
Kommentaar
-
No kokkuvõttes sobilik tulemus, kahjuks kohtunik otsustas peaossa astuda. Villa kukutamine oli raudkindel penalti ja punane Casiliasele, Marcelo kukkus küll kontaktita. Meelitas välja ja kohtunik läks õnge. Mõneti kahju, võiduga oleks see Reali kaardimajake ümber lükatud."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustNo kokkuvõttes sobilik tulemus, kahjuks kohtunik otsustas peaossa astuda. Villa kukutamine oli raudkindel penalti ja punane Casiliasele, Marcelo kukkus küll kontaktita. Meelitas välja ja kohtunik läks õnge. Mõneti kahju, võiduga oleks see Reali kaardimajake ümber lükatud.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustMeil jäi eelmine kord pooleli. Paljuga oma prille müüd?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
FC Barcelona jalgpalliklubi brasiillasest kaitsja Dani Alves rääkis, et Madridi Realis mängiv kaasmaalane Marcelo teenis laupäevases kohtumises penalti pettusega.
Mäletatavasti lõppes Reali ja Barcelona vaheline kohtumine 1:1 ning kohtumise mõlemad väravad löödi penaltist. Real teenis penalti olukorras, kus Alves tegi vea just Marcelo vastu, kirjutab ESPN.
«Marcelo rääkis mulle, et ta simuleeris. Ta tunnistas, et ta tegi seda vaid tulemuse huvides,» rääkis Alves väljaandele Sport.
POSTIMEES
Kommentaar
-
Algselt postitas Balaclava Vaata postitustAre you for real? Adriano poolt väravajoonelt ära löödud pall oli nurgalöögi järgsest olukorrast, millele lisaks sai Ronaldo veel esimesel poolajal ohtlikult peaga löögile nurgalöögist. Ja Ronaldo karistuslöögid olid endiselt tasemel, millest ühe vajutas posti.
Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
«Marcelo rääkis mulle, et ta simuleeris. Ta tunnistas, et ta tegi seda vaid tulemuse huvides,» rääkis Alves väljaandele Sport.
POSTIMEES
Aga rääkides laseritest
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustalehis, sul t6esti neid prille vaja. ehk siiski saad kaubale.
sul on väga halb silmanägemine v6i tahad sa praegu kedagi nimme siin sikutada.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar