Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Karla Vaata postitustTäpselt nii. 45 minutit on mängitud ning Barca pole ühtegi ohtlikku momentigi tekitanud, seevastu Realil on neid mitmeid olnud.
Kui teine poolaeg samamoodi peaks jätkuma, siis mina küll ei näe, kust need väravad peaks tulema, ammugi siis võit. Tähtis on saada söödud kontrolli alla, sest praegu on küll jube palju söödupraaki olnud, ning rünnakul peaks konkreetsemalt tegutsema.
Viimase suurim trump nullitakse suht täielikult ära - söötmisoskus.
Olen ennemgi sõpradega aruteludes väitnud, et Barcale peab endast vähegi lugupidab meeskond kõrgemalt ja väga agressiivselt peale minema, et ei saaks oma veeretamist käima lükata.
Ja teiseks ei tohi lasta keskele ruumi, äärele söötku, palju jaksavad, sest tsenderdust nkn ei tule.
Samas ise kohe kontrasse, kui pall võidetakse.
Seda suht Real praegu teeb ja see nad võidule viib ka, kui imet ei juhtu.
Lihtsalt kuidagi ilmetu ja ideedevaene on katalaanide tänane partii.
Väravaid tahaks juba näha! Suva siis, kummalt poolelt (ma olen suht erapooletu vaatleja :P)Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Karla Vaata postitustTäpselt nii. 45 minutit on mängitud ning Barca pole ühtegi ohtlikku momentigi tekitanud, seevastu Realil on neid mitmeid olnud.
Kui teine poolaeg samamoodi peaks jätkuma, siis mina küll ei näe, kust need väravad peaks tulema, ammugi siis võit. Tähtis on saada söödud kontrolli alla, sest praegu on küll jube palju söödupraaki olnud, ning rünnakul peaks konkreetsemalt tegutsema.
Barca vennad muidugi langevad nagu puulehed peale esimest külma. Loodame, et seekord ikka kõik mehed väljakule jäävad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMa leian veel seda, et Real mängib täpselt õiget mängu Barcelona vastu.
Viimase suurim trump nullitakse suht täielikult ära - söötmisoskus.
Olen ennemgi sõpradega aruteludes väitnud, et Barcale peab endast vähegi lugupidab meeskond kõrgemalt ja väga agressiivselt peale minema, et ei saaks oma veeretamist käima lükata.
Ja teiseks ei tohi lasta keskele ruumi, äärele söötku, palju jaksavad, sest tsenderdust nkn ei tule.
Samas ise kohe kontrasse, kui pall võidetakse.
Seda suht Real praegu teeb ja see nad võidule viib ka, kui imet ei juhtu.
Lihtsalt kuidagi ilmetu ja ideedevaene on katalaanide tänane partii.
Väravaid tahaks juba näha! Suva siis, kummalt poolelt (ma olen suht erapooletu vaatleja :P)
Erapooletute jaoks on see lihtsalt jõle, erapooliku jaoks nagu mina, murettekitav. Näis."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustLaserid on ikka väga masendav teema...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOi, issand, Mascherano tapeti adeka poolt ära!! Appi, appi!
Noh, juba on asi klassika moodi, lisaaeg ka veel."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustJuba lasteaias öeldakse,et kes teisele nime annab,see ise on,niiet fäägid olge vait ja jälgige mängu...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar