FC Barcelona-Osasuna (Line-up/ Alineació / Alineación): Valdés, Alves, Mascherano, Milito, Maxwell, Busquets, Thiago, Keita, Jeffren, Afellay and Villa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Maxwell ja G. Milito lähevad ülevaatusele,täpselt sellest siit lehelt : http://www.fcbarcelona.com/web/engli...423117060.html
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustVasakkaitses suht PUPU. Keegi teab, millal Abidal naaseb?
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustVasakkaitses suht PUPU. Keegi teab, millal Abidal naaseb?
Algselt postitas Maaq Vaata postitustKuigi soccernet kirjutas, et Keita läheb äärde, siis arvan, et maxwell või milito - 1 nendest saab terveks, aga loodan et ei saa kumbki, sest ise Reali poolehoidja.
GO REAL!Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas Inhouse Vaata postitustIniesta pidavat ka vigastatud olema. Jipiikajee sandilaager. Ma kardan küll päris jubedat kahe jala kokkuvõtet, eriti kui Higuain on tagasi paugutamas koos Kakaga.
Nojah, midagi ei ole teha, kuid olen esimest korda üsna enesekindel- finaali me pääseme."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustTäitsa lõpp...
Nojah, midagi ei ole teha, kuid olen esimest korda üsna enesekindel- finaali me pääseme.
Kes teil siis puudu on veel ?
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustKas eelmine aasta ei uskunud, et Barca Interit võidab?
Kes teil siis puudu on veel ?
2. Abidal, Bojan, Adriano, Maxwell. Puyol ühe jalaga ja mängupausilt."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar