Tõsiste klounaadide paraad väljakul ja pärast väljkault lahkumist
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
kari puta'sid korraldavad mingit jälkust - parim jalka mai ääss. Puhake jalga ja proovige uuesti. Homod.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ega ta ilus pole, aga pinged on ilmselt mõlemal meeskonnal NII laes, et pannakse kõik mõeldav ja mõeldamatu mängu. Ei ole puhtad poisid ka Reali kukkumised, aga noh, need Barka näitlused on isegi sellest üle. Peaasi, et kohtunik ei laseks kummalgi end ära petta, sest siis teeb ta endale karuteene. Jalgpall on ikka imelik, et kui mingid pätid petavad mult midagi välja, siis saavad nad karistada, aga jalgpallis saab karistada ainult petetu ehk kohtunik. Loodetavasti muutub see ja antakse kunagi ka selliste asjade eest karistusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustkuulge, mis te Sergio ja Pedroga mölisete. Vaadake kui ilus söödumäng käib ja Real on mingi vapse antijalgpall ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas elevant Vaata postitustkuulge, mis te Sergio ja Pedroga mölisete. Vaadake kui ilus söödumäng käib ja Real on mingi vapse antijalgpall ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAntijalgpalli jutuga mine küll puu sisse.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar