vägagi õigustatud hala
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas hehee Vaata postitusttra siiber on sellest barca soosimisest.....uefast.... ja kohtunikest..... ja muidugi järvela ja zelinski mölast....
tahaks päris jalgpalli ka vaadata
100% nõus
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust100% nõus
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustStark on tugev kohtunik? HAHAHAHAHHAA
igas mängus erapooletu? EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII EIIIIIIIIII EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
mis mõttes nagu selline kloun vilistama lasti, ah, ah?
mille eest pepe punase sai?
kuidas kommentaatorid nägid, et ta jalg ees vastasele pihta hüppas?
mida vittu?
ta mängis puhtalt!!! palli ja maksimum mis selle eest anda saab on kollane, sest et lihtsalt jalg ees. minge persse!
Järjekordne näide inimesest, kes pimesi ajab ühte liini ja ei suuda tunnistada, kui omad teevad vea ja kohtunik selle ka ära lahendab.
Kõige tuntum mees, kes sinuga (alehis) sama rida ajab, järab Orbitit ja jalutab Old Traffordi katakombides ringi.
Ei saa salata, et mõlemad meeskonnad (Barca isegi rohkem) olid ääretult ebasümpaatsed, kuid punase Pepele andmata jätnuna võinuks ta selle hiljem näiteks Adebayorile (hokimeister) või Marcelole (tegi Pedrole Keane'i) ikkagi ära näidata.
Tunnista, et täna jäite alla ja korras.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Ok...nõus teatrit oli..Pedro ja Busquets in da action...aga freakin see olukord kus Marcelo mingi 2-3 korda tuimalt kastis Pedro jalgadel trampis in my book full nasty shit...näitlemine on väga tross tegevus aga freakin mingi tahtlik vigastuse tekitamine lihtsalt jälk... praegu pole näinud veel kordust Pepe punasest aga minu väikse ekraaniga telekast tundus julm minek...kui tõesti palli mängis siis võtan sõnad tagasi..hetkel õigustatud punaneMes que un club!
Kommentaar
-
Ka mul on Pedro ja Busquetsi kukkumistest juba siiber. Oleks aeg hakata mehe mängu mängima. Arusaadav, et hooaja tähtsamad mängud on käes, aga no mida huumorit.
Puyol näitas taaskord noortele kätte, kuidas kaitses mängima peab. Hindamatu mees Barcelona jaoks. Villa oli omal äärel päris korralik. Vahetusest sekkunud Affelay väga terav. Messi imes taaskord läbi ussim***i need väravad ära. Tänane mäng oli ääretult ettevaatlik.
Punase koha pealt ei oska ma kommenteerida. Mu arvates oli pigem kollane, aga mida ma ka tean. Igastahes jääb sellest sitamaitse suhu, kuna ei võidetud Real Madridi 11 vs 11 mängides. Muidugi saab nüüd pressikal ärapanemise jutte taaskord kuulata.
Teistele foorumi külastajatele, rahunege maha oma kommentaaridega. Ainult vaenu ja ärapanemist täis. Meeskonda hakatakse vihkama eelkõige fännide tõttu, mitte mängijate pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustVabalt võiks nüüd kordusmängud ära jätta,ei taha enam seda teatrit...see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas sayonara Vaata postitustOk...nõus teatrit oli..Pedro ja Busquets in da action...aga freakin see olukord kus Marcelo mingi 2-3 korda tuimalt kastis Pedro jalgadel trampis in my book full nasty shit...näitlemine on väga tross tegevus aga freakin mingi tahtlik vigastuse tekitamine lihtsalt jälk... praegu pole näinud veel kordust Pepe punasest aga minu väikse ekraaniga telekast tundus julm minek...kui tõesti palli mängis siis võtan sõnad tagasi..hetkel õigustatud punaneOK, KICK OFF
Kommentaar
-
Millegipärast on mul veel Mourinhosse usku ja mis sest, et mäng toimub Nou Campil - 90 minutit on veel mängida ning kõike võib juhtuda. Meenutades CDR finaali, kus pärast Reali väravat Barca lagunes täielikult. Eks tuuakse Karim tippu, muudetakse taktikat ründavamaks ja lüüakse see esimene väh. 60 min jooksul ära, siis läheb asi kiireks ja 30 min kõrge tempoga lahtist vutti vaadata on küll maiuspala.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blaugrana Vaata postitustRahu, lapsed.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMillegipärast on mul veel Mourinhosse usku ja mis sest, et mäng toimub Nou Campil - 90 minutit on veel mängida ning kõike võib juhtuda. Meenutades CDR finaali, kus pärast Reali väravat Barca lagunes täielikult. Eks tuuakse Karim tippu, muudetakse taktikat ründavamaks ja lüüakse see esimene väh. 60 min jooksul ära, siis läheb asi kiireks ja 30 min kõrge tempoga lahtist vutti vaadata on küll maiuspala.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar