Jäime alla? Ma tahtsin ausat mängu näha. Mind ei koti see kuradi hispaania jalgpall..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Inhouse Vaata postitustKa mul on Pedro ja Busquetsi kukkumistest juba siiber. Oleks aeg hakata mehe mängu mängima. Arusaadav, et hooaja tähtsamad mängud on käes, aga no mida huumorit.
Puyol näitas taaskord noortele kätte, kuidas kaitses mängima peab. Hindamatu mees Barcelona jaoks. Villa oli omal äärel päris korralik. Vahetusest sekkunud Affelay väga terav. Messi imes taaskord läbi ussim***i need väravad ära. Tänane mäng oli ääretult ettevaatlik.
Punase koha pealt ei oska ma kommenteerida. Mu arvates oli pigem kollane, aga mida ma ka tean. Igastahes jääb sellest sitamaitse suhu, kuna ei võidetud Real Madridi 11 vs 11 mängides. Muidugi saab nüüd pressikal ärapanemise jutte taaskord kuulata.
Teistele foorumi külastajatele, rahunege maha oma kommentaaridega. Ainult vaenu ja ärapanemist täis. Meeskonda hakatakse vihkama eelkõige fännide tõttu, mitte mängijate pärast
Aga peaks siiski mainima, et mängijad ise on ikka selles ebasümpaatsuses rohkem süüdi. Eks igal klubil ole selliseid "whacko" fänne ning sellega tuleb leppida.
Kommentaar
-
Algselt postitas ha2 Vaata postitustArvestades seda Barcelona teatrit, siis oleks isegi peale neile astunud, et näha kas reaalselt ka nii valus on, kui näideldes.Mes que un club!
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustJäime alla? Ma tahtsin ausat mängu näha. Mind ei koti see kuradi hispaania jalgpall..
Mind ka nii väga ei koti, kuid huvitun ikka sellistest vastasseisudest.
Välja elan end siiski pigem Bayerni teemas, kus praegu kindlasti käib arutelu, kas Neuer tuleb või ei.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Reali fännid mingu vesistagu patja. Kahes eelnevas mängus tehti Barcelonale kohtunike poolt liiga nii et meile kulus ka väike soosing ära. Kohtunik ise oli muidugi sitt ning nagu näha sellises mängus enamik neist hakkama ei saa. Väitsin seda ka peale Real-Barca esimest kohtumist ning ainukese lahendusena näeksin tehnoloogia lisamist otsuste langetamisse.
Aga Messi väravate üle olen ülimalt õnnelik ning Affelay-le tuleb samuti õlle välja teha. Elagu Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustKuidas siin keegi ütleski...ime seda...Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas sayonara Vaata postitustAaa..sorri...unustasin ära, et SINA oled ju MEES. Tead täpselt kui valus mingi kontakt on ja lisaks oled freakin ekspert näitlemise alal...ma ei soovi enam omade võitu platsil. Edaspidi soovin lihtsalt SINA olla.OK, KICK OFF
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustnalja sai, möliseda sai ja kaotuse saite ka - tõmmake nüüd rahulikult oma liverloli urgu tagasi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustema rinnapiim sisaldas täna viina vä tuti-pluti?Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustLeppige ometi, mehed, et daivimine on tänapäeva jalgpalli osa. Meeldib see teile või mitte. Aga ütlen veelkord - tehnoloogia mängu!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJalkafänni vaidluskool (klubid on valitud suvaliselt)
Liverpooli fänn: Oot, sa seksid oma õega? See on ju haige!?
Barca fänn: [lingib Messi värava videot]
End of conversation.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar