Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Polegi nagu midagi oma lemmikklubi number 2 teemas midagi kirjutanud. Igatahes, Maxi Lopez`i näol saadi endale üsna väärt tugevdus tiimile, aga Albertini kaasamisest meeskonda ei saa siiani aru. Minu silmis on see itaallanne ikka üsnagi mõttetu ja sitt mees sellise meeskonna jaoks...
no putsi küll,kodus 0-2 kaotus madridi atleticolt.esimese värava lõi juba esimesel minutil fernando torres ja teise värava 90.minutil jälle torres,see on ka pask et 70.minutil ei saanud ronaldinho penaltit sisse.
nüüd on realiga vahe ainult neli punkti.
no putsi küll,kodus 0-1 kaotus madridi atleticole.mängu ainsa värava lõi juba esimesel minutil fernando torres,see on ka pask et 70.minutil ei saanud ronaldinho penaltit sisse.
no putsi küll,kodus 0-1 kaotus madridi atleticole.mängu ainsa värava lõi juba esimesel minutil fernando torres,see on ka pask et 70.minutil ei saanud ronaldinho penaltit sisse.
Kas Torrese penalti ei olegi värav?
Auväärt zürii otsustas Torrese pendla siiski väravaks lugeda pärast mõningast viivitust...
Kas Torrese penalti ei olegi värav?
Auväärt zürii otsustas Torrese pendla siiski väravaks lugeda pärast mõningast viivitust...
kui ma hakkasin postitust kirjutama käis 90. minut ja seis oli 0-1.ma mõtlesin et niikuini väravat ei lööda ja saatsin postituse ära.
Kommentaar