Algselt postitas Kristjan?
Vaata postitust
Ilmselgelt pole hetkel Barcelona söödumängule ja tehnikale maailmas vastast. Madrid võitles täna vapralt, kuid võitjaks jäi ikkagi Kataloonia meeskond. Küll aga on sellel tiimil piisavalt nõrki külgi, mille märkamises Mourinho sugune treener omal tasemel on. Nende kahe gigandi selle aasta esimeses kohtumises oli juba selgemast selgem, et Mou astub Barcelona vastu oma suurima trumbiga välja - tema tiimi suuruse ja tugevusega. Pea et ükski Barcelona mängija ei paista silma oma pikkuse ja laiusega, mida ka selline mängustiil eriti ei nõua. Kuid see toob omakorda kaasa nurga- ja karistuslöökidest tuleneva ohu ja on hämmastav, et Real, keda ma kümneid kordi see hooaeg vastastele karistuslöökidest väravaid löömas näinud olen, Barcelona sugusele meeskonnale erilist ohtu nendest ei osutanud. Küll aga suutsite meie mängu lõhkuda ja seda paremini kui keegi teine. Oma kompaktse stiiliga ajasite Xavidel ja Messidel katla keema ning tulemust oli ka esimeses kahes kohtumises näha. Tunnistan, et ma olin juba pead langetamas, kuid teine kohtumine Madridis andis veel lootust. NÖ ''Bussi parkimisega'' ei saagi meid alati võita. Vb ei olnud see Guardiola plaan, mängijad võisid ise kaitsereaktsioonist rohkem kukkuma hakata, kuid mis iganes see oli, kujunes sellest välja ideaalne vaktsiin meile Reali vastu. Kohtunikul omas selles küll suurt rolli, kuid nii kaua, kui tehnoloogiat jalgpalli ei tooda, jäävad kohtuniku vead mängu kriitiliseks osaks. Miks Mourinho trennis kümne mängijaga mängimise asemel Barcelona vastu kaartide saamise vältimist ei õpetanud?
Lisaks veel, et nii nagu madristad suutsid leppida säärase negatiivse mänguga, mille tõttu Capello klubist välja visati, suudavad ka Barcelona fännid sellist näitemängu taluda. Mõlema meeskonna jaoks oli lõppkokkuvõtteks kõige tähtsam võit ning selle nimel olid nad valmis andma kõik. See, kes rohkem andis, võitis.
Kommentaar