Ka minu arust mängis Villa surepäraselt ja oli näha, mida mees tahab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustVilla on väga terav ja sellisele positsioonile maailma parim mees. Lihtsalt see hooaeg kuidagi nadi olnud, aga ehk saab selle MM-i kraesse ajada."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustVilla on väga terav ja sellisele positsioonile maailma parim mees. Lihtsalt see hooaeg kuidagi nadi olnud, aga ehk saab selle MM-i kraesse ajada."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas kala2 Vaata postitusthuvitav palju vend selle trikiga plekki võitis
Kommentaar
-
Algselt postitas Eff10 Vaata postitustIse vaatasin mängu ühes inglise pubis kus enamik oli ka hispaanlastest barca fännid, nii et mõnus oli mängu vaadata.
Kommentaar
-
Saan aru, et veits pahameelt tõmbasin Villa arvustamisega aga ikkagi, ilma roosasi Barca prille omamatta ta pole fenomenaalne Barca eest olnud, kuidagi keskpärane. Aga veelkord,see minuarvamus,mis ei ole sugugi kriitiline klubi seniste saavutuste suhtes ja ka finaali soorituse suhtes .Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
see arvamus võib olla tingitud sellest, et Villa on rohkem peibutis kui ründaja. Õige oleks vast öelda, et Barcal kas pole ründajaid või siis on neid oma 6 korraga platsil.
Villa peamine eesmärk on ees teha, tekitada enda liikumistega ruumi. Noh, väravaid peab ka muidugi löömasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustSaan aru, et veits pahameelt tõmbasin Villa arvustamisega aga ikkagi, ilma roosasi Barca prille omamatta ta pole fenomenaalne Barca eest olnud, kuidagi keskpärane. Aga veelkord,see minuarvamus,mis ei ole sugugi kriitiline klubi seniste saavutuste suhtes ja ka finaali soorituse suhtes .Més que un club
Kommentaar
-
Ostu-müügi virr-varr päris hoogsalt käima tõmmatud. Esmalt lahkus Nolito, kes oli noorteklassis päris terav. Noormehele pakuti uut lepingut mis sisaldas klauslit mis oleks ta järgmiseks hooajaks esindusmeeskonda tõstnud, aga sinna jäi allkiri saamata ning edaspidi teda meie ridades ei näe. Teiseks lahkujaks on Martin Caceres, kellest mina pole kunagi suurt lugu pidanud. Uueks klubiks siis Sevilla, head teed sul minna. Eelnevalt oli siin juttu Sportingu noore kaitsja soetamisest. Läbirääkimised said suht järsku negatiivse lõpu ja teda uuel hooajal ilmselt meie meeskonnas ei näe. Hleb sai aga viimases mängus Birminghami eest vigastada ja millegipärast ei usu, et teda lõplikult müüa suudetakse. Ilmselt mingi laenuperiood kuskil Saksamaal teda ees ootamas on. Suuremad uudised jäid ikka lõppu . Cesci kojutoomine tundub olevat prioriteet number kaks, kuid sellest natuke hiljem. Praeguse seisuga ei tea keegi kas Alcantarale jääb platsile ruumi juhul kui Cesc tõepoolest tuuakse mis on ausaltöeldes üsna kurb variant. Sellega seoses on teda paigutatud Cesci ostuplaani ühe tehingu osana mis mulle isiklikult üldse ei meeldi, parem kasvõi mingi laen, kuigi ootasin väga et noormees sellel aastal oma läbimurde teeks. Prioriteet number üks tundub olevat siis Rossi kes pidi praeguseks juba kotis olema ja jääb ainult oodata, et see diil ära confirmitakse.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustAga oli mõtet maksta 50+ milli, kui oli olemas Eto'o."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar