cesc isiklikult tänas thiagot selle kena ˛esti eest samuti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas robot10 Vaata postitustmis kell barca - real hakkab?
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustSa võtad liialt isiklikult. Tippvormi mainisid siin mõned teised Messid."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas MESSI. Vaata postitustKeegi juba algkoosseisu on leidnud? Huvitav kas Fabregas täna ka mängib..
Valdes - Alves Mascherano Pique Abidal - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMiks kurat see mäng nii hilja hakkab? Mina seda jama ootama nii küll ei jää..."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMiks kurat see mäng nii hilja hakkab? Mina seda jama ootama nii küll ei jää...
Kommentaar
-
Esimene poolaeg: Esimesed minutid olid päris õõvastavad, kohutavad lausa. Algselt olime küll 1-0 ees Iniesta väravast (väravasöödu andis Messi), aga Ronaldo viigistas seisu. Lõpuks suutis ikka vana hea Messi taaskord (!) poolaja lõpus värava lüüa tänu Pique söödule. Realile on minu arust pisut liiga tehtud, aga no jah.. Igatahes maas vingerdamine on täies jõus."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Fantastiline mäng seni olnud! Kumbki meeskond pole küll oma parimas elemendis, kuid sellise klassiga mängu saab harva näha. Barca on küll hetkel juhtimas, kuid mäng pole veel kaugeltki lõppenud. Teisel poolajal ootan Alexist ja Fabregast platsil näha. Saab olema huvitav näha, kas nad tõmbavad Barcelonal hoo maha või annavad oma panuse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar