320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
CD7'me viimase video pealkiri peaks pigem olema Aleves vs Ronaldo. Ei, pole midagi öelda.. Eelmises mängus tundus Alves küll väga liimist lahti olevat, aga samas 18.august oli suurepärane.
Özili ja Villa olukord muutub kah järjest imelikumaks, sest Özilil vist ei pidanudki mingit Twitterit olema või kui ongi, siis ta pole selle koha külastaja vms. Seega mina ikka kõike Villa süüks ei ajaks, enne kui on kõik täpselt teada..
http://www.cuatro.com/deportes/super...451884815.html"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Algselt postitas aandres Vaata postitustvigastatud
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustSee karvane päss koguaeg vigastatud.. võiks nagu mängimise siis ära lõpetada juba."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Fabregas on algusest peale suurt tahtejõudu näidanud ning hea on vaadata kohe.
Ei, väga hea mäng oli lõppkokkuvõttes. Barca mängis nii nagu nad harjunud on ning kõik sujus. Lõppskoor siis 5-0 (Fabregas, Keita, Pedro, Messi x2)."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Algselt postitas aandres Vaata postitustcavani sai sellise teoga hakkama
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas MESSI. Vaata postitustPique on vigastatud, 3 nädalat väljas..
Täna aga CL-i loos. Ma oleks nõus raha maksma, et näha Barcelonat Dortmundi vastu vehklemas. Raske saab see küll olema, kuid ila paneb tilkuma just see võimalus näha kahte Euroopa atraktiivseimat mängu näitavat meeskonda omavahel mõõtu võtmas. Teises potis parim vastane minu meelest oleks aga Lyon, kelle kaitseliin viimasel ajal väga ebakindel on. Kolmandas aga ootaks Kreeklaste Olympiakost või Hollandi Ajaxit meie gruppi. Vältida tahaks neid suuri nimesi(Benfica, AC Milan, ManC) ja Ida-Euroopa meeskondi.
Ning homme mäng Portoga. Usun et sellest tuleb väga raske kohtumine poistele, arvestades just seda, et meil kaitseliin sellise meeskonna vastu kõige tugevam just ei ole. Aga Alexis on tagasi, enamik mehi on vormi taastanud ning meeskonnal on olnud piisavalt aega, et homseks mänguks ette valmistada. Ootan tulihingelist võitlust ja head mängu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar