320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas staykool Vaata postitustKeegi teab miks Valencia selle punase sai?
ZM on korraliku artikli teinud eilsest mängust. Soovitan lugeda!
Ja eks neid eksimuse tule Guardiolalt veel ja veel. Hea on vähemalt näha, et ta neid üha vähem teeb. Pealegi tuleb õnnelik olla, et meil tiimis sellised mehed nagu Messi, Xavi või Fabregas on, kes ei kuskilt otsustavaid väravaid lüüa suudavad.
Kommentaar
-
mida krdit see Abidal sealles "isegi Torres oleks skoorinud" olukorras mõtles? Et tekitab suluseisu?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Barcelona (4-3-3): Valdes; Alves, Busquets, Mascherano, Abidal; Thiago, Xavi, Fabregas; Messi, Pedro, Villa
Subs: Pinto, Fontas, Maxwell, Keita, Adriano, Puyol, Pique
Atletico Madrid (4-3-3): Courtois; Perea, Godin, Miranda, Antonio Lopez; Tiago, Gabi, Suarez; Diego, Reyes, Falcao
Subs: Asenjo, Turan, Adrian, Filipe, Salvio, Dominguez, Juanfran
No ma ei tea...
Kommentaar
-
Oii, väga ilus mäng oli. Söödud olid täpsed ja kiired, koostöö ideaalne.. Midagi täiesti erinevat Valenciaga mängust. Võimalusi loodi väga palju. Naljakas oli vaadata, et palliga Atletico mehe ümber oli alati 3 Barca meest kes kiirelt võitsid palli ja asusid rünnakule. Messi on lihtsalt suurepärane, pole ühtegi halba sõna ta kohta öelda. Kergelt pääseb mitmest kaitsjast läbi ja kõmmutab veel väravaid ka-pole vaja alati Xavi/Iniesta sööte nagu mõned "tarkpead" hämavad. Villa samas võiks ise proovida rohkem peale lüüa, liiga tihti söödab tagasi kuigi endal on suurepärane võimalus ise proovida."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar