Raske tööga teenitud kolm punkti saadi kätte. Ei mänginud Barcelona just oma parimat mängu täna, kuid vähemalt sai selle Sportingu mänguga ühelepoole. Eks ta üks komistuskivi suurematele meeskondadele Hispaanias ole ning BATE ja teisedki klubid võiksid õppust võtta Preciadolt, kuidas kaitsva taktikaga Barca vastu mängida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
üllatavalt tujutud olid teil mehed platsil (eriti just ründefaasis), kuid üldine profesionaalne tase tõi siiski võidu koju - tehti tööd, aga fun oli puudu.
Muidugi ei saanud sellisel raskses olukorras ka korraliku draamata hakkama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustRaske tööga teenitud kolm punkti saadi kätte. Ei mänginud Barcelona just oma parimat mängu täna, kuid vähemalt sai selle Sportingu mänguga ühelepoole. Eks ta üks komistuskivi suurematele meeskondadele Hispaanias ole ning BATE ja teisedki klubid võiksid õppust võtta Preciadolt, kuidas kaitsva taktikaga Barca vastu mängida.
Messi küll eelmine nädal näitas, et on vormis, kuid vajanuks abi äärtelt. Villa tegelikult seda oma jooksudega pakkus, kuid Gijoni mehed oli ikka suprehästi suluseisulõksuks valmistunud, sellega võeti ikka neli-viis olukorda ära ja Sancho oli lõpus ikka päris frustreerunud. Polegi ammu näinud, kui efektiivne tegelikult on suluseisulõks.V astase ees müts maha ses osas. Ja nagu sellistes olukordades ikka, kippus lõppeks Ka Mesii ülemängima.
Töövõit, kus olulisim asi oli kolm punkti.
P.S Abidal sai vist viga. Vigastustega on lood ikka päris sitad."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustSeda Villa ja suluseisu teemat oli haige vaadata. Ta ikka ei oska ise sealt ära tulla. Passib kangekaelselt sulus ja ei saa siis aru miks lipp kerkib. Paar korda oli, kus otsus oli vale, aga see oli ka sentimeetrite küsimus, et oli arusaadav et pandi sulg.
Ok, selles mõttes on sul õigus, et kui juba jooksu ära tegi ning söötu ei tulnud, siis võiks vähe kiiremini jälle end kaitsega joonele vedada."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustViimasel ajal on Villa mulle üha rohkem silma paistma hakanud oma keevaverelisusega... ei tea kas asi on väravates, suluseisudes vms, aga tundub et mees ennast väga hästi platsil hetkel ei tunne.
Keevavereline oli ta juba Valencias, mees mängib hästi just kirega."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustMnajh, vb asi minus. Eks vaatab, mis saab. Ühes asjas olen ma aga kindel - mees võiks juuksurisse minna.
Ma arvan et asi on ikka selles et meil on uus mees meeskonnas, kes ohustab tema aega platsil. Tahab näidata ennast heast küljest ja kindlustada ka selleks ajaks oma koht platsil, kui teised vigastustest paranevad. Minumeelest väga õige ka ja olen ka täheldanud et proovib palju rohkem kui ta seda vahepeal tegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustViimasel ajal on Villa mulle üha rohkem silma paistma hakanud oma keevaverelisusega... ei tea kas asi on väravates, suluseisudes vms, aga tundub et mees ennast väga hästi platsil hetkel ei tunne.
Kommentaar
-
Suht kesine seis on Afellay'ga. Väidetavalt on ta 6 kuud eemal pärast eilset operatsiooni, mis tähendab et minuteid saab ta alles mai kuu alguses koguma hakata. Ühesõnaga see hooaeg põhimõtteliselt KO. Arstide sõnul võtab 2 aastat aega enne kui täielikult paraneb. Praegu tundub et midagi on ikkagi treeningutel valesti, kuna kõik vigastatud mängijad kannatavad põlvekõõluse vigastuse all. Fabregas, Iniesta ja Abidal kannatavad minimaalsete ning Ibi ja Alexis raskemate vigastustega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustMulle on viimasel ajal üha rohkem silma paistma hakanud jällegi Messi tujutsemine ja maha vedelema jäämine, kui mäng edasi läheb (mitte teesklemine, aga lihtsalt nagu jonnimise mõttes).
Mis puutub aga vigastustesse, siis need koondise mängud tulid küll väga õigel ajal. Abidal, Fabregas, Iniesta ja vb isegi Alexis peaksid kõik Racingu vastu mänguvalmis olema. Muidugi ei tohi unustada, et keegi teine võib jälle vigastada saada, aga parem oleks selle peale mitte mõelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustSelleks on tal hea põhjus kah - Ronaldo. Need kaks peavad see hooaeg veel ühe korraliku sõja selle pichichi auhinna üle maha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustMa ei saanud su pointile pihta. Messi tujutsemist ja maas vedelemist õigustab Ronaldo olemasolu ?
Muidugi see on ainult minu teooria. Põhjuseid võib olla ka teisigi, ma lihtsalt tõin enda arvates välja kõige tõenäolisema variandi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar