Algselt postitas BCfey
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
-
84-ndal minutil saada 4:0 seisult mängu venitamise eest kollane kaart on üpris viisakas argument.
"Modifications had been made to the Royal Spanish Football Federation (RFEF) Disciplinary Code in 2011, which states that any deliberate intent to receive a fifth yellow card can lead to an additional match suspension."see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKust jutt, et kahemängulist keeldu ähvardatakse väänata? See oleks muidugi eriline pihulaup otsus? Pep jätnuks ta kollaseta ju arvatavalt laupäeval pingile, et vältida kaardikeeldu klassikas. Millisest tahtlikust/geniaalsest taktikaliselt võetud kollasest saab üldse siis juttu olla? Ei saa aru...tegu pole miski kahejalgse paly-offiga.
Video:
Kohtuniku nägu ütles kõik. Ma oleks üllatunud kui talle kahemängulist keelu ei väänata.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitust"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustEks see praeguse situatsiooni kurioosseks teebki."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustPealegi, anda siis kahemänguline bänn Piquele, aga jätta Alonsole andmata?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Ramos sai vist topeltlaksu?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKas Alonso sai aja viivitamise eest kollase?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Mees kõige pimedamas Camp Nou otsas sai ka aru, et tegemist oli tahtliku kaartiga ning võtta arvesse kogu seda mulli, mis nende kollaste kaartide ümber üles puhutud oli, eelmise aasta teatrit Ramose ja Xabi punastega CL-is ning lähenevat El Clasicot, siis ei imesta et see juurdlus algatati. Puhta lehega Reali vastu mängida oleks ju ideaalne.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustMees kõige pimedamas Camp Nou otsas sai ka aru, et tegemist oli tahtliku kaartiga ning võtta arvesse kogu seda mulli, mis nende kollaste kaartide ümber üles puhutud oli, eelmise aasta teatrit Ramose ja Xabi punastega CL-is ning lähenevat El Clasicot, siis ei imesta et see juurdlus algatati. Puhta lehega Reali vastu mängida oleks ju ideaalne."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMis vahet seal on, kas Reali vastu puhta lehega või mitte? Niikuinii tuleb ju klubide MM ja vaheaeg liigas pärast seda mängu. Okei, 8. jaanuaril derby Espanyoliga võõrsil, aga hakata praegu sellele mõeldes, reglimuudatusi teades, el clasicoga riskima. Minu jaoks jääb motiiviks väheseks ja kui motiivi nagu ei ole, siis...?
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustVõid teha nii ja naa, hetkel on minu jaoks küsimus, kui seda ju tegelikult vaja võtta polnud, kuidas siis see delibarate on?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKui mees hilineb olukorda, siis tuleb kohe mingeid skeeme välja mõtlema hakata, sest jalgpallis ju kunagi ei jääda erinevates olukordades hiljaks?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKui mees hilineb olukorda, siis tuleb kohe mingeid skeeme välja mõtlema hakata, sest jalgpallis ju kunagi ei jääda erinevates olukordades hiljaks?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar