Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

FC Barcelona

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • grigory
    Meeskonnaliige
    • Jan 2009
    • 311

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    Villa EM- ilt eemal? Ma ei taha selle peale mõeldagi.... Torres ei ole enam Torres ja teist säärast liidrit ründes meil ei ole .
    Ma arvan, et Soldado saab selle koha peal suurepäraselt hakkama, lisaks on Llorente ka Hispaanial.

Kommentaar

• atleticomadrid
      Virtuaalne hullumeelsus
      • Feb 2009
      • 6195

Algselt postitanud kasutaja grigory poolt
      Ma arvan, et Soldado saab selle koha peal suurepäraselt hakkama, lisaks on Llorente ka Hispaanial.
      Soldado peaks nüüd kindlasti koondisekutse saama, mis on ainult hea uudis Tõeline jokker Del Bosque kaardipakkis !
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• MESSI.
        U21
        • May 2011
        • 702

Ma siiski usun, et Villa saab mängida EM'il.. Eriti kui veel umbes 4 kuud läheb paranemisele.
        "Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."

Kommentaar

• grigory
          Meeskonnaliige
          • Jan 2009
          • 311

Algselt postitanud kasutaja MESSI. poolt
          Ma siiski usun, et Villa saab mängida EM'il.. Eriti kui veel umbes 4 kuud läheb paranemisele.
          Jah võimalik, aga see hakkab juba sõltuma sellest kui kiiresti ta oma tavapärase vormi kätte saab.

Kommentaar

• MESSI.
            U21
            • May 2011
            • 702

Eks ta ka enda vormi selleks ajaks kätte saab, Villa on siiski võitleja! Ning eks ta teeb ise kh kõik võimaliku, et mängida EM'il. Hispaaniale oleks tema puudumine suur kaotus.
            "Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."

Kommentaar

• Arse0
              Reservmängija
              • Dec 2010
              • 110

Karma, mis muud Huvitav, et seekord niimoodi maas ei väänelnud

Kommentaar

• BCfey
                Tabamata ime
                • Mar 2008
                • 1704

Algselt postitanud kasutaja Arse0 poolt
                http://www.youtube.com/watch?v=8FgKM9FPFt4

Ma ei saa pihta selle postituse mõttele

Palun selgitust

Kommentaar

• grigory
                  Meeskonnaliige
                  • Jan 2009
                  • 311

Algselt postitanud kasutaja BCfey poolt
                  Ma ei saa pihta selle postituse mõttele

Palun selgitust
                  Ma arvan, et mõtleb seda, et kui Villa eile vigastada sai, siis ei väänelnud ta niimoodi maas.

Kommentaar

• BCfey
                    Tabamata ime
                    • Mar 2008
                    • 1704

Vb sellepärast, et tal oli jalaluu katki? Inimesed, on teil kellegil elus luumurd olnud? Viimane asi, mida sa sel hetkel teha oleks tahtnud, on selle katkise luu liigutamine.

Ja see karma jutt ei ole küll kohane. Ma saan aru, et selline üledramatiseerimine ajab teatud inimestel siin kupli keema, kuid säärase potensiaalselt karjääri lõpetava vigastuse üle nii nalja teha ei tohiks. Mingi austuseraas peaks ikka inimesel olema.

Kommentaar

• grigory
                      Meeskonnaliige
                      • Jan 2009
                      • 311

Vb sellepärast, et tal oli jalaluu katki? Inimesed, on teil kellegil elus luumurd olnud? Viimane asi, mida sa sel hetkel teha oleks tahtnud, on selle katkise luu liigutamine.

Ja see karma jutt ei ole küll kohane. Ma saan aru, et selline üledramatiseerimine ajab teatud inimestel siin kupli keema, kuid säärase potensiaalselt karjääri lõpetava vigastuse üle nii nalja teha ei tohiks. Mingi austuseraas peaks ikka inimesel olema.
                      On jalaluumurd old, aga see selleks. Kõige lihtsam on ju mitte sellele postitusele vastata ja ennast keema ajada.

Kommentaar

• Karla
                        Eesti koondislane
                        • Apr 2004
                        • 7696

On jalaluumurd old, aga see selleks. Kõige lihtsam on ju mitte sellele postitusele vastata ja ennast keema ajada.
                        Täpselt! Sellistele trollidele pole üldse mõtet vaevuda midagi vastata. Olen isegi paar korda hakanud kirjutama, kuid poole pealt aru saanud, et sellisel tegevusel pole mõtet. Las nad provotseerivad oma youtube videodega ja muu pasaga - jätavad lihtsalt endast lolli mulje.

Aga kui loosist rääkida, siis võib enam-vähem rahule jääda. Kaitses võivad Leverkuseni poisid hästi seista ning raskusi võib nendega mängimisel tekkida, just võõrsil, aga arvan, et kodus suudetakse edasipääs siiski kindlalt ära kindlustada.

Kommentaar

• Fabregas-
                          Meeskonnaliige
                          • Sep 2010
                          • 213

Algselt postitanud kasutaja Arse0 poolt
                          http://www.youtube.com/watch?v=8FgKM9FPFt4

Sa oled ikka eriline saabas . Kohe näha et mõnus barcaheiter . Aga ... ärge laskem end segada sellistest trollidest

Kommentaar

• BCfey
                            Tabamata ime
                            • Mar 2008
                            • 1704

Samas mõned postitused on nii debiilsed et nendele vastamata jättes on rohkem kaotada kui võita.

Aga Leverkusenist rääkides, siis tuletagem meelde ühte vana sõpra, keda veebruaris taas kiusata saab:

Kommentaar

• CD7
                              Kärbes
                              • Feb 2008
                              • 2102

Niipalju kui teda mängimas olen näinud, siis pole seal midagi niiväga karta. Aeglane vanur ta on.

Kommentaar

• Arse0
                                Reservmängija
                                • Dec 2010
                                • 110

Samas mõned postitused on nii debiilsed et nendele vastamata jättes on rohkem kaotada kui võita.

Aga Leverkusenist rääkides, siis tuletagem meelde ühte vana sõpra, keda veebruaris taas kiusata saab:

Loodad, et Øvrebø aitab teil ka seekord edasi saada?

Algselt postitanud kasutaja Fabregas- poolt
                                Sa oled ikka eriline saabas . Kohe näha et mõnus barcaheiter . Aga ... ärge laskem end segada sellistest trollidest
                                Kohe näha, et mõnus glorykas...ma ei ole barcaheiter, pigem näitlejate heiter. No mis teha, et barcas neid kõige rohkem on. Mu postitus ei olnudki mõeldud parastavana. Lihtsalt tõin näite, mis vahe on, kui inimene näitleb üle või saab reaalselt vigastada. Ainuke, kes endast lolli mulje jättis, oli Villa. Ja muidugi fännid, kes sellist teguviisi üirtavad õigustada.

Kommentaar

Töötlen...