Algselt postitas atleticomadrid
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Soldado peaks nüüd kindlasti koondisekutse saama, mis on ainult hea uudisAlgselt postitas grigory Vaata postitustMa arvan, et Soldado saab selle koha peal suurepäraselt hakkama, lisaks on Llorente ka Hispaanial.
Tõeline jokker Del Bosque kaardipakkis !
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Jah võimalik, aga see hakkab juba sõltuma sellest kui kiiresti ta oma tavapärase vormi kätte saab.Algselt postitas MESSI. Vaata postitustMa siiski usun, et Villa saab mängida EM'il.. Eriti kui veel umbes 4 kuud läheb paranemisele.
Kommentaar
-
Ma ei saa pihta selle postituse mõtteleAlgselt postitas Arse0 Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=8FgKM9FPFt4
Karma, mis muud
Huvitav, et seekord niimoodi maas ei väänelnud 
Palun selgitust
Kommentaar
-
Ma arvan, et mõtleb seda, et kui Villa eile vigastada sai, siis ei väänelnud ta niimoodi maas.Algselt postitas BCfey Vaata postitustMa ei saa pihta selle postituse mõttele
Palun selgitust
Kommentaar
-
Vb sellepärast, et tal oli jalaluu katki? Inimesed, on teil kellegil elus luumurd olnud? Viimane asi, mida sa sel hetkel teha oleks tahtnud, on selle katkise luu liigutamine.
Ja see karma jutt ei ole küll kohane. Ma saan aru, et selline üledramatiseerimine ajab teatud inimestel siin kupli keema, kuid säärase potensiaalselt karjääri lõpetava vigastuse üle nii nalja teha ei tohiks. Mingi austuseraas peaks ikka inimesel olema.
Kommentaar
-
On jalaluumurd old, aga see selleks. Kõige lihtsam on ju mitte sellele postitusele vastata ja ennast keema ajada.Algselt postitas BCfey Vaata postitustVb sellepärast, et tal oli jalaluu katki? Inimesed, on teil kellegil elus luumurd olnud? Viimane asi, mida sa sel hetkel teha oleks tahtnud, on selle katkise luu liigutamine.
Ja see karma jutt ei ole küll kohane. Ma saan aru, et selline üledramatiseerimine ajab teatud inimestel siin kupli keema, kuid säärase potensiaalselt karjääri lõpetava vigastuse üle nii nalja teha ei tohiks. Mingi austuseraas peaks ikka inimesel olema.
Kommentaar
-
Täpselt! Sellistele trollidele pole üldse mõtet vaevuda midagi vastata. Olen isegi paar korda hakanud kirjutama, kuid poole pealt aru saanud, et sellisel tegevusel pole mõtet. Las nad provotseerivad oma youtube videodega ja muu pasaga - jätavad lihtsalt endast lolli mulje.Algselt postitas grigory Vaata postitustOn jalaluumurd old, aga see selleks. Kõige lihtsam on ju mitte sellele postitusele vastata ja ennast keema ajada.
Aga kui loosist rääkida, siis võib enam-vähem rahule jääda. Kaitses võivad Leverkuseni poisid hästi seista ning raskusi võib nendega mängimisel tekkida, just võõrsil, aga arvan, et kodus suudetakse edasipääs siiski kindlalt ära kindlustada.
Kommentaar
-
Sa oled ikka eriline saabas . Kohe näha et mõnus barcaheiter . Aga ... ärge laskem end segada sellistest trollidestAlgselt postitas Arse0 Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=8FgKM9FPFt4
Karma, mis muud
Huvitav, et seekord niimoodi maas ei väänelnud 
Kommentaar
-
Samas mõned postitused on nii debiilsed et nendele vastamata jättes on rohkem kaotada kui võita.Algselt postitas grigory Vaata postitustOn jalaluumurd old, aga see selleks. Kõige lihtsam on ju mitte sellele postitusele vastata ja ennast keema ajada.
Aga Leverkusenist rääkides, siis tuletagem meelde ühte vana sõpra, keda veebruaris taas kiusata saab:
Kommentaar
-
Loodad, et Øvrebø aitab teil ka seekord edasi saada?Algselt postitas BCfey Vaata postitustSamas mõned postitused on nii debiilsed et nendele vastamata jättes on rohkem kaotada kui võita.
Aga Leverkusenist rääkides, siis tuletagem meelde ühte vana sõpra, keda veebruaris taas kiusata saab:

Kohe näha, et mõnus glorykas...ma ei ole barcaheiter, pigem näitlejate heiter. No mis teha, et barcas neid kõige rohkem on. Mu postitus ei olnudki mõeldud parastavana. Lihtsalt tõin näite, mis vahe on, kui inimene näitleb üle või saab reaalselt vigastada. Ainuke, kes endast lolli mulje jättis, oli Villa. Ja muidugi fännid, kes sellist teguviisi üirtavad õigustada.Algselt postitas Fabregas- Vaata postitustSa oled ikka eriline saabas . Kohe näha et mõnus barcaheiter . Aga ... ärge laskem end segada sellistest trollidest
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar