Mine ja otsi endale siis klubi kus ei ole sukeldujaid ja näitlejaid ja "parasta" seal. Ehk inised siis vähem ja usun, et päev ka kohe ilusam.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Arse0 Vaata postitustKohe näha, et mõnus glorykas...ma ei ole barcaheiter, pigem näitlejate heiter. No mis teha, et barcas neid kõige rohkem on. Mu postitus ei olnudki mõeldud parastavana. Lihtsalt tõin näite, mis vahe on, kui inimene näitleb üle või saab reaalselt vigastada. Ainuke, kes endast lolli mulje jättis, oli Villa. Ja muidugi fännid, kes sellist teguviisi üirtavad õigustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustSitt näide, ütleks selle peale. Ronaldo daivib ja vingub iga mäng ning Barcelona fännina ta mulle kõige sümpaatsem vend ei tundu. Samas kui tema end kuueks kuuks auti vigastaks, siis nii palju enesevalitsust peaks ikka normaalsel inimesel olema, et paralleele tema minevikus tehtud veidrustest mitte kohe tõmmata. Soovitan sul järgmine kord taktitundelisem olla ja säärased postitused enne kirja panemist läbi lugeda.
Kommentaar
-
Algselt postitas grigory Vaata postitustSorri nüüd paned küll mööda veits Ronaldo koha pealt(vähemalt viimasel hooajal). Ei daivi ega vingu ta midagi iga mäng, see on veidi meelevaldne näide ja liiga üldistav(no loomulikult ma ei tea, palju sa üldse Reali mänge vaatad). Sind praegu lihtsalt trollitakse ja sa ise ei pane seda tähelegi ja lähed selle tottrusega kaasa. Hoia pea külmana ja ära lase igaühel ennast üles kütta.
Ära jända, ronaldo on koomik."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas grigory Vaata postitustSorri nüüd paned küll mööda veits Ronaldo koha pealt(vähemalt viimasel hooajal). Ei daivi ega vingu ta midagi iga mäng, see on veidi meelevaldne näide ja liiga üldistav(no loomulikult ma ei tea, palju sa üldse Reali mänge vaatad). Sind praegu lihtsalt trollitakse ja sa ise ei pane seda tähelegi ja lähed selle tottrusega kaasa. Hoia pea külmana ja ära lase igaühel ennast üles kütta.
Algselt postitas BCfey Vaata postitustSamas mõned postitused on nii debiilsed et nendele vastamata jättes on rohkem kaotada kui võita.
Kommentaar
-
Algselt postitas Arse0 Vaata postitustLoodad, et Øvrebø aitab teil ka seekord edasi saada?
Kohe näha, et mõnus glorykas...ma ei ole barcaheiter, pigem näitlejate heiter. No mis teha, et barcas neid kõige rohkem on. Mu postitus ei olnudki mõeldud parastavana. Lihtsalt tõin näite, mis vahe on, kui inimene näitleb üle või saab reaalselt vigastada. Ainuke, kes endast lolli mulje jättis, oli Villa. Ja muidugi fännid, kes sellist teguviisi üirtavad õigustada.
Ja teiseks kui ei meeldi siis parem ära komenteeri üldse
Kommentaar
-
Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitustKaua alexis täpsemalt on audis?
Edit: "We’ll have to see how Alexis goes in training today and tomorrow to see if he can play the final""Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Ee.. mida esimest poolaega. Barca, Barca, Barca on märksõnadeks. Ootasin ikka mingit vastupanu Santoselt ja Neymarilt. Aga eks Pele leiab jälle põhjuseid miks vinguda Messi kallal, aga kiita Neymari. Pallihoidmis % näitab juba midagi (Barcal oli vist 76).
// Edit: Väga ilus mäng Barcelonalt terve mängu jooksul. Teenitud võit!! Nüüd vaja veel üks Copa mäng kodus pidada ja siis juba võib jõule nautima minna!"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Neymar jalutas riietusruumi poole ja mõtles, kuidas ma palli saaks... Võttis kapist telefoni ning saatis agendile sõnumi: Fuck the REAL, I want BARCA!FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar